ερώτηση

Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να μεταφέρετε αρχεία από έναν σκληρό δίσκο σε έναν νέο υπολογιστή με Win XP

λειτουργικά συστήματα της Microsoft , συμπεριλαμβανομένων των Windows XP , διαθέτουν ένα ισχυρό βοηθητικό πρόγραμμα γραμμής εντολών που μπορείτε να αντιγράψετε γρήγορα αρχεία , καταλόγους και τα χαρακτηριστικά τους από μία τοποθεσία στην άλλη . Εάν έχετε ένα νέο υπολογιστή , όπως ένα laptop , και χρειάζονται συνεχή πρόσβαση σε όλα τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε ένα παλιό σκληρό δίσκο , χρησιμοποιήστε το βοηθητικό πρόγραμμα γραμμής εντολών Microsoft Xcopy για να αντιγράψετε αποτελεσματικά όλα τα αρχεία από το σκληρό δίσκο σε μια θέση στο νέο υπολογιστή σας . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε καλής ποιότητας USB καλώδιο προσαρμογέα σκληρού δίσκου με βύσματα συμβατά με το σκληρό δίσκο που θέλετε να αντιγράψετε
Space στο νέο υπολογιστή για να αποθηκεύσει τα αρχεία από το σκληρό δίσκο
διαδρομή σε ένα κατάλογο αποθήκευσης για το νέο υπολογιστή για τα αρχεία που αντιγράφονται από το σκληρό δίσκο

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Συνδέστε τον προσαρμογέα USB σκληρό δίσκο στον σκληρό δίσκο που θέλετε να αντιγράψετε . Ενεργοποιήστε το σκληρό δίσκο προσαρμογέα USB . 2

Κάντε κλικ στο κουμπί "Start " στην επιφάνεια εργασίας των Windows XP Taskbar και κάντε κλικ στο "My Computer ". Σημειώστε το γράμμα της μονάδας δίσκου που αντιστοιχεί στο εικονίδιο του σκληρού δίσκου που συνδέεται μέσω προσαρμογέα USB σκληρό δίσκο και στη συνέχεια κάντε κλικ μια φορά στο εικονίδιο του σκληρού δίσκου . Σημειώστε τη διαφορά μεταξύ του "Free Space " του σκληρού δίσκου και το " Total Size" του σκληρού δίσκου εμφανίζεται στην κάτω αριστερή γωνία του παραθύρου "Ο Υπολογιστής μου " . Κάντε κλικ στο " C : " εικονίδιο της μονάδας δίσκου στο παράθυρο " Ο Υπολογιστής μου " και επιβεβαιώστε ότι ο "Ελεύθερος χώρος " που αναφέρονται στην κάτω αριστερή γωνία του παραθύρου "Ο Υπολογιστής μου " είναι μεγαλύτερη η διαφορά μεταξύ του "Total Size " και " free Space " του σκληρού δίσκου που συνδέεται μέσω προσαρμογέα USB .
εικόνων 3

Κάντε κλικ στο κουμπί" " για την γραμμή εργασιών των Windows και κάντε κλικ στο " Start "παράθυρο Run . Πληκτρολογήστε "cmd" στο παράθυρο "Run" και πατήστε το πλήκτρο "Enter"
Η 4

Τύπος " xcopy z : . . \\ * * C : \\. Storage_directory_path \\ * * /s /e /r /v /k /f /c /h " , εκτός από την αντικατάσταση του " z: " με το γράμμα μονάδας δίσκου στο σκληρό δίσκο που θέλετε να αντιγράψετε και να αντικαταστήσει την" storage_directory_path " με τη διαδρομή προς τον κατάλογο στο νέο υπολογιστή , όπου μπορείτε θέλετε να αποθηκεύσετε τα αρχεία που αντιγράφονται .
5

Πατήστε το πλήκτρο "Enter" . Xcopy θα εξόδου η πρόοδος αντίγραφο κάθε αρχείο και κατάλογο και να σταματήσει εξόδου, όταν η διαδικασία αντιγραφής έχει ολοκληρωθεί .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα