ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να κάνω μια επαναφορά /Recovery Disc - Dell Inspiron

Είναι μια καλή ιδέα να δημιουργήσετε ένα δίσκο ανάκτησης για Dell Inspiron σας ώστε να μπορείτε να επαναφέρετε τον υπολογιστή σε ιδανική κατάσταση λειτουργίας σας θα πρέπει να αντιμετωπίζετε ένα σφάλμα σκληρού δίσκου ή λοίμωξη malware . Χρησιμοποιήστε την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των Windows και επαναφοράς για να σας βοηθήσει στη δημιουργία του μέσα αποκατάστασης για τον υπολογιστή σας . Μόλις ο δίσκος καίγεται κατάστημα σε ένα ασφαλές μέρος, ώστε να μπορείτε να ανακτήσει το σύστημά σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Λευκά DVD
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Τοποθετήστε το κενό DVD στη μονάδα δίσκου του υπολογιστή σας . Κλείστε το παράθυρο " AutoPlay " που εμφανίζεται . 2

Κάντε κλικ στο " Έναρξη " και πληκτρολογήστε " αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά κέντρο " στο πεδίο αναζήτησης . Κάντε κλικ στο "Backup και Restore Center" καταχώρηση στη λίστα των αποτελεσμάτων .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ", τότε το " DVD " στο παράθυρο που ανοίγει προορισμού . Κάντε κλικ στο κουμπί " Next". Κάντε κλικ στο " Let Me Επιλέξτε " επιλογή .
Η

4 Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου για "Δημιουργία συστήματος της εικόνας των δίσκων " και επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου για οποιαδήποτε πρόσθετα αρχεία ή τους φακέλους που θέλετε να συμπεριλάβετε στο δίσκο αποκατάστασης . Κάντε κλικ στο κουμπί " Next".
5

Κάντε κλικ στο κουμπί " Αποθήκευση ρυθμίσεων και να τρέξει αντιγράφων ασφαλείας " για να ξεκινήσει η δημιουργία του δίσκου ανάκτησης για Dell Inspiron σας . Ο υπολογιστής θα σας ενημερώσει μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα