ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Mobile IT Tech Support Toolbox Ιδέες

Ένα κινητό τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών βγείτε έξω για μια θέση εργασίας μπορεί να αντιμετωπίσει τα λειτουργικά συστήματα μολυνθεί από τον ιό , ελλείψει σκληρούς δίσκους , μητρικές κάρτες κακή ή εκατοντάδες άλλα προβλήματα . Εργαλειοθήκη του τεχνικού πρέπει να είναι εφοδιασμένο με εργαλεία και εξοπλισμό είναι σε θέση να αντιμετωπίσει μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων . Ενώ κάθε εργασία είναι διαφορετική , υπάρχουν μερικά ειδικά εργαλεία για να συμπεριλάβει στην εργαλειοθήκη σχεδόν κάθε τεχνικό στο χώρο του . Εργαλεία
Η

περισσότερες συσκευές του υπολογιστή μπορεί να έχει πρόσβαση και να διατηρηθεί μόνο με μερικά απλά εργαλεία . Πάνω απ 'όλα , να έχετε μια επιλογή κατσαβιδιών στην εργαλειοθήκη σας . Ενώ οι περισσότερες βίδες υπολογιστή τείνουν να είναι στο μικρότερο μέγεθος , διατηρώντας μια επιλογή κατσαβιδιών σε διάφορα μεγέθη για το χέρι θα σας αφήσει προετοιμασμένοι . Εκτός από το κατσαβίδι , περιλαμβάνουν μυτοτσίμπιδο για να βοηθήσει δωρεάν κολλήσει συνδέσμους ή να χειριστούν μικρότερα αντικείμενα . Πακέτο με ένα μικρό φακό για να βοηθήσει στην εργασία μέσα σε μια περίπτωση και την εκτέλεση των φυσικών ελέγχων .
Εικόνων Καθαρισμός
Η

Μερικές φορές εξοπλισμός απαιτεί βαριά καθαρισμού πριν από την έναρξη των εργασιών επισκευής . Το εσωτερικό ενός υπολογιστή μπορεί να caked σε στρώματα σκόνης, για παράδειγμα. Πακέτο πολλά δοχεία πεπιεσμένου αέρα για να απομακρυνθεί η σκόνη και άλλα σαθρά υλικά . Ένα ζευγάρι γάντια μίας χρήσης , όπως εκείνες που περιλαμβάνονται στο κιτ πρώτων βοηθειών , θα συμβάλουν στην αντιμετώπιση των ανθυγιεινές συνθήκες , όπως ο εξοπλισμός που εκτίθενται σε απόβλητα τροφίμων, της μόλυνσης από έντομα ή άλλων βιολογικών μολυσματικών παραγόντων . Με ένα αντιστατικό πανί μικροϊνών και μια LCD σπρέι καθαρισμού είναι απαραίτητες εάν η οθόνη έχει μια ταινία πάνω του , κοινό όταν η οθόνη εκτεθεί στον καπνό του τσιγάρου .

Η Λογισμικό
Η <εταιρείες p> επισκευής μπορούν να παρέχουν οι τεχνικοί τους με ένα προ- χτισμένο διάγνωσης και επισκευής του δίσκου . Αν αυτό δεν είναι εξοπλισμένο με ένα δίσκο επισκευή , θα πρέπει να δώσετε το δικό σας . Μια κοινή λύση είναι να χρησιμοποιήσετε το " Boot CD Hiren του . " Το CD εκκίνησης είναι μια μεγάλη συλλογή από δωρεάν διάγνωσης και επισκευής λογισμικού ομαδοποιηθεί . Αυτό το CD μόνο έχει όλα τα εργαλεία που ένας τεχνικός θα πρέπει να χειριστεί τις περισσότερες θέσεις εργασίας . Είτε χρησιμοποιώντας ένα προ-χτισμένο πακέτο λογισμικού όπως " Hiren του , " αυτό που παρέχεται από τη μητρική εταιρία ή την οικοδόμηση μια προσαρμοσμένη ένα , φέρει δύο πηγές της δέσμης λογισμικού . Ενώ ένα CD λειτουργεί στους περισσότερους υπολογιστές , φέρνοντας το ίδιο πακέτο σε ένα USB drive θα είναι χρήσιμο σε περιπτώσεις όταν η μονάδα οπτικού δίσκου δεν είναι λειτουργικά . Αντίθετα , το CD είναι απαραίτητη δεδομένου ότι ορισμένα μηχανήματα δεν μπορεί να υποστηρίξει το USB .
Εικόνων Testers Hardware
Η

Χρησιμοποιήστε δοκιμαστές υλικού για να εντοπίσουμε και να εντοπίσει προβλήματα υλικού, ενώ στις εγκαταστάσεις του. Ένας ελεγκτής τροφοδοσίας μπορεί να διακρίνει αμέσως ανάμεσα σε ένα νεκρό μητρική πλακέτα και ένα νεκρό παροχή ηλεκτρικού ρεύματος . Επιπλέον , ένα πολύμετρο είναι ένα εργαλείο για όλες τις χρήσεις που μπορεί να διαγνώσει ηλεκτρικά προβλήματα σε μια ποικιλία συσκευών. Ένα πολύμετρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θέση ενός συγκεκριμένου tester τροφοδοτικό, αλλά παίρνει λίγο χρόνο για να δημιουργήσει τη δοκιμή. Αν είστε χειρισμό ενσύρματα δίκτυα , ένα καλώδιο tester ή γραμμή ιχνηθέτη είναι κρίσιμη .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα