ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Θα διαγραφής του Cache Βοηθήστε την ταχύτητα του υπολογιστή μου

; Εκκαθάριση της μνήμης cache επηρεάζει μόνο την ταχύτητα του Διαδικτύου , παρά τη συνολική ταχύτητα του υπολογιστή . Θα πρέπει να γίνει όταν το μέγεθος της μνήμης cache είναι μεγάλη, ή όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα περιήγηση στο Internet . Η μνήμη cache θα πρέπει επίσης να διαγραφούν αν έχετε δυσκολία να συνδεθείτε σε έναν δικτυακό τόπο . Εκτελούν τακτική συντήρηση είναι ένας καλύτερος τρόπος για να βελτιώσει την ταχύτητα του υπολογιστή σας . Σκοπός της Cache
Η

μνήμη είναι μια συλλογή από τα αρχεία που αποθηκεύονται από το πρόγραμμα περιήγησης στο Web . Όταν επισκέπτεστε μια ιστοσελίδα για πρώτη φορά , τα αρχεία που απαιτούνται για να δείτε τη σελίδα που έχει αποθηκευτεί σε έναν προσωρινό φάκελο . Αυτό επιταχύνει κάθε επόμενη επίσκεψη στη σελίδα , επειδή ο υπολογιστής σας θα φορτώσει τα δεδομένα από τη μονάδα και όχι ξανά λήψη τους . Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν είστε σε dial-up ή να έχουν μια πιο αργή ευρυζωνική σύνδεση .
Εικόνων Εκτιμήσεις
Η

Αν και ο σκοπός της cache του Internet είναι να γίνει το Διαδίκτυο πιο γρήγορα , θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα εάν παίρνει πάρα πολύ μεγάλες . Όσο μεγαλύτερη είναι η μνήμη cache , τόσο περισσότερος χρόνος χρειάζεται τον υπολογιστή σας για να βρείτε αυτό που ψάχνει . Η cache δεν πρέπει να επιτρέπεται να είναι μεγαλύτερο από 250MB , αλλά το πραγματικό μέγεθος καθορίζεται από το τι ο υπολογιστής σας μπορεί να χειριστεί . Αν η ταχύτητά σας στο Internet είναι 3MB /s ή παραπάνω, αρχεία έχουν ήδη κατεβάσει εξαιρετικά γρήγορα. Ως εκ τούτου , δεν θα υπάρξει αισθητή διαφορά, όταν χρησιμοποιείται η μνήμη cache .

Η Αδειάστε το Cache
Η

Στον Internet Explorer , πηγαίνετε στο " Εργαλεία " " Διαγραφή ιστορικού περιήγησης ". Τοποθετήστε έναν έλεγχο από " Προσωρινά αρχεία Internet " και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί "Διαγραφή ". Στο Firefox , κάντε κλικ στο " Εργαλεία ", " Επιλογές ", "Advanced " και στη συνέχεια "Network ". Κάντε κλικ στο κουμπί "Clear Now" , όπου αναφέρει " Offline αποθήκευσης . " Για Safari , κάντε κλικ στο μενού " Safari " στο πάνω μέρος του προγράμματος περιήγησης . Κάντε κλικ στο " Empty Cache . " Θα λάβετε μια επιβεβαίωση ρωτώντας εάν είστε βέβαιοι . Κάντε κλικ στο " Empty" για να επιβεβαιώσετε .
Εικόνων Συντήρηση
Η

Εκκαθάριση δίσκου Run περιοδικά για να διαγράψετε τα προσωρινά αρχεία και να βελτιώσει την ταχύτητα του υπολογιστή σας . Πολλά από αυτά τα αρχεία έχουν μείνει πίσω μετά την εγκατάσταση των προγραμμάτων . Μειώνουν τον ελεύθερο χώρο στη μονάδα δίσκου , το οποίο μπορεί να μειώσει την απόδοση. Ανασυγκρότηση Δίσκων βελτιώνει επίσης την ταχύτητα με την ενοποίηση των αρχείων που έχουν εξαπλωθεί σε όλο τον σκληρό δίσκο . Αν έχετε Vista ή Windows 7 , το πρόγραμμα ανασυγκρότησης θα πρέπει να προγραμματιστεί να εκτελεστεί αυτόματα. Αναζήτηση στο μενού Έναρξη για τις δύο αυτές ενσωματωμένα εργαλεία .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα