ερώτηση

Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πως να κατεβάσετε ταινίες για το Android σας Captivate

Με ένα 4-ιντσών οθόνη , το Android - powered Samsung Captivate είναι σε θέση όχι μόνο να παίζουν μουσική , αλλά είναι επίσης σε θέση να παίζει ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές , μεταξύ άλλων βίντεο . Για να αναπαράγετε ταινίες και άλλα βίντεο στο Samsung Captivate σας , θα πρέπει πρώτα να τα κατεβάσετε στη συσκευή σας είτε από την αγορά ή την ενοικίαση τους . Λήψη ταινίες για το Android σας Samsung Captivate μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση του ενσωματωμένου στο Android Market εφαρμογή . Οδηγίες
Η

1 Πατήστε το εικονίδιο " Android Market " στο Android σας Samsung Captivate τηλέφωνο για να ξεκινήσει την εφαρμογή του Android Market . 2

Πατήστε το κουμπί " Movies" στην αγορά .
εικόνων 3

Πατήστε το κουμπί "Αναζήτηση" , και στη συνέχεια πληκτρολογήστε το όνομα της ταινίας που θέλετε να κατεβάσετε στο Captivate σας . Εναλλακτικά , μπορείτε να πατήσετε το " κατηγορίες" ή " Επιλεγμένες " κουμπιά στο πάνω μέρος της οθόνης για να δείτε ταινίες σε συγκεκριμένες κατηγορίες ή εκείνων που είναι δημοφιλής αυτή τη στιγμή .
Η

4 Αγγίξτε το όνομα της ταινίας θέλετε να κατεβάσετε .
5

Πατήστε το "Rent " ή "Αγορά" κουμπί για να ξεκινήσει η λήψη της ταινίας στο Captivate σας . Περιμένετε για τη διαδικασία λήψης να ολοκληρωθεί . Σημειώστε ότι η ταινία μπορεί να πάρει οπουδήποτε μεταξύ πέντε λεπτά για έως και μία ώρα για να κατεβάσετε ανάλογα με την ταχύτητα της σύνδεσης στο Internet Captivate σας .
Η

6 Πατήστε το πλήκτρο "Άνοιγμα" στην οθόνη λήψης για να ξεκινήσει το παιχνίδι η ταινία που έχετε κατεβάσει στο Captivate σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα