ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να αφαιρέσει μια κλειδαριά εκκίνησης για Compact Presario 3000

? Χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν έναν κωδικό πρόσβασης σε έναν υπολογιστή μέσω του βασικού συστήματος εισόδου /εξόδου , ​​ένα πρόγραμμα που ελέγχει την διαμόρφωση του υλικού σε έναν υπολογιστή . Εάν ένας κωδικός πρόσβασης στο BIOS έχει ρυθμιστεί για Compaq Presario 3000 , αλλά δεν θυμούνται ή γνωρίζουν τα διαπιστευτήρια σύνδεσης , δεν θα είστε σε θέση να εκκινήσετε σε οποιεσδήποτε συσκευές ή ακόμα και πρόσβαση στο BIOS για να καταργήσετε τον κωδικό πρόσβασης . Μπορείτε να προσπαθήσετε να αφαιρέσετε την κλειδαριά εκκίνησης με κερκόπορτα κωδικό πρόσβασης - ένα κωδικό τεχνικοί υπολογιστών χρησιμοποιούν για να ξεκλειδώσετε ένα PC - αλλά αν η κερκόπορτα κωδικό πρόσβασης αποτύχει , η επόμενη επιλογή σας είναι να αφαιρέσετε την μπαταρία του ρολογιού πραγματικού χρόνου ( η μονάδα που παρέχει ενέργεια στο τσιπ που κρατά τις διάφορες ρυθμίσεις του BIOS ) και να επαναφέρετε το BIOS . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Αντιστατικό λουράκι καρπού
Μικρές Phillips κατσαβίδι
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Ενεργοποιήστε τον υπολογιστή . Input " compaq ", όταν η εκκίνηση του υπολογιστή, στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο " Enter" για να αποκτήσετε πρόσβαση στον υπολογιστή από την πίσω πόρτα τον κωδικό πρόσβασης . 2

Κρατήστε πατημένο το κουμπί τροφοδοσίας για να κλείσει τον υπολογιστή , εάν η κερκόπορτα κωδικό δεν λειτουργεί. Αποσυνδέστε τον προσαρμογέα ρεύματος .
Εικόνων 3

Βάλτε σε ένα αντι - στατικό ιμάντα καρπού για την προστασία του φορητού υλικού από ηλεκτροστατική εκκένωση , ή ESD .
Η

4 Κλείστε το καπάκι. Αναποδογυρίστε το φορητό υπολογιστή . Σύρετε τις γλωττίδες στην πίσω πλευρά για να βγάλετε την μπαταρία . Αφαιρέστε την μπαταρία από τη θήκη της .
5

Χαλαρώστε και αφαιρέστε τη βίδα που συγκρατεί το κάλυμμα της θήκης της μνήμης στη βάση του υπολογιστή . Θέστε κατά μέρος το κάλυμμα .
Η 6

Χαλαρώστε και αφαιρέστε τη βίδα που βρίσκεται στην άκρη του διαμερίσματος μνήμης . Τραβήξτε ο οπτικός δίσκος αυτοκίνητο έξω από τη θήκη της .
Η 7

Χαλαρώστε και αφαιρέστε τις βίδες που βρίσκονται δίπλα στο διαμέρισμα μνήμης και μεταξύ τους αεραγωγούς , στη συνέχεια χαλαρώστε και αφαιρέστε τη βίδα που βρέθηκαν στη μέση του φορητού υπολογιστή . Γυρίστε πάνω το Compaq Presario 3000 και να ανοίξει το καπάκι όσο το δυνατόν .
Η 8

Τοποθετήστε το άκρο του κατσαβιδιού κάτω από την αριστερή πλευρά της κονσόλας ελέγχου , που βρίσκεται πάνω από το πληκτρολόγιο και κάτω από την οθόνη, με σφήνα την κονσόλα από το στήριγμα παλάμης .
Η 9

Τραβήξτε προς τα εμπρός στην καρτέλα στη μέση για να αποσυνδέσετε την κονσόλα από το φορητό υπολογιστή . Ανασηκώστε το πάνω μέρος του πληκτρολογίου , έτσι ώστε η συνιστώσα κάθεται σε μια γωνία 45 μοιρών , και στη συνέχεια σπρώξτε προς την οθόνη .
Η 10

Γυρίστε το πληκτρολόγιο και να το θέσει κατ 'αποκοπή στο στήριγμα παλάμης . Απελευθερώστε το συνδετήρα που συγκρατεί το καλώδιο του πληκτρολογίου στη θέση του , στη συνέχεια, αποσυνδέστε το καλώδιο από τη μητρική πλακέτα .
Η 11

Αποσυνδέστε το καλώδιο που οδηγεί από το εσωτερικό της οθόνης με τη μητρική πλακέτα . Αφαιρέστε το καλώδιο από τους οδηγούς δρομολόγησης .
Η 12

Γυρίστε το σημειωματάριο γύρω έτσι ώστε η κορυφή του καπακιού σας αντιμετωπίζει . Χαλαρώστε και αφαιρέστε τις τέσσερις βίδες - που βρίσκεται στη δεξιά και στην αριστερή πλευρά των μεντεσέδων - . Που ασφαλίζουν την οθόνη για το Compaq Presario 3000
Η 13

Σύρετε το μεντεσέ καλύπτει λειτουργία του φορητού υπολογιστή , στη συνέχεια, ανελκυστήρα μέχρι την οθόνη και αφήστε το στην άκρη .
Η 14

Γυρίστε ανάποδα τον υπολογιστή . Χαλαρώστε και αφαιρέστε όλες τις βίδες από τη βάση του φορητού υπολογιστή .
Η 15

Γυρίστε τον υπολογιστή σε όρθια θέση και αποσυνδέστε όλα τα ορατά καλώδια από τη μητρική πλακέτα . Ανασηκώστε το στήριγμα παλάμης και βάλτε το στην άκρη .
Τετάρτη 16

Εντοπίστε τη θύρα FireWire από την πλευρά του υπολογιστή . Αφαιρέστε την ταινία που συγκρατεί το καλώδιο σύνδεσης με το φορητό υπολογιστή . Αποσυνδέστε το καλώδιο .
Η 17

Αφαιρέστε τη βίδα ότι συγκρατεί την πλακέτα FireWire στον υπολογιστή , στη συνέχεια, σηκώστε την κάρτα επάνω από το PC . Αφήστε το στην άκρη .
Η 18

Χαλαρώστε και αφαιρέστε τις βίδες που συγκρατούν τη μητρική πλακέτα στη βάση του Presario 3000 . Σηκώστε την άκρη του διοικητικού συμβουλίου, όπου η υποδοχή του σκληρού δίσκου και CPU βρίσκονται .
Η 19

Μετακινήστε το διοικητικό συμβούλιο αριστερά σε γωνία 45 μοιρών και στη συνέχεια ανασηκώστε από τη βάση . Εντοπίστε υποδοχή contaiing τη δισκοειδή μπαταρία RTC . Αφαιρέστε την μπαταρία από τη μητρική πλακέτα .
20

Περιμένετε μία ώρα πριν από την επιστροφή της μπαταρίας RTC στην υποδοχή της . Σιγουρευτείτε για να εγκαταστήσετε εκ νέου την μπαταρία με το " + " προς τα εμπρός.
Η 21

Ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα με αντίστροφη να συγκεντρώσει εκ νέου το Compaq Presario 3000 . Ενεργοποιήστε τον υπολογιστή ? Ο φορητός υπολογιστής δεν θα πρέπει πλέον να κλειδωθεί
Η
εικόνων .

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα