ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Θα έπρεπε να Αφαιρέστε το κάλυμμα του υπολογιστή Μηνιαίο να καθαρίσει Inside

; Dirt και τα ηλεκτρονικά δεν αναμειγνύεται, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα ευαίσθητα εξαρτήματα του υπολογιστή . Ένα βρώμικο υπολογιστή μπορεί να υπερθερμανθεί , το οποίο μπορεί να προκαλέσει το μηχάνημα για να παγώσει και να κλείσει απροσδόκητα . Ο τακτικός καθαρισμός βοηθά να κρατήσει τα πράγματα δροσερά μέσα από την προώθηση της ορθής ροής του αέρα, την πρόληψη και λειτουργικά προβλήματα . Συχνότητα
Η

Αν και τακτικός καθαρισμός βοηθά να κρατήσει τα πράγματα spic - και-span εσωτερικό του υπολογιστή σας , μια μηνιαία τρίβει τα κάτω συνήθως δεν είναι απαραίτητη . Η συχνότητα αυτών των συνόδων καθαρισμού ποικίλλει ανάλογα με την ιδιαίτερη κατάστασή σας , όπως περιβάλλοντα με πολλά κατοικίδια ζώα , το κάπνισμα ή κοντά σε χαλιά μπορεί να οδηγήσει στο σύστημα συλλογής βρωμιά πιο γρήγορα και χρειάζεται να καθαρίζονται πιο συχνά . Σε γενικές γραμμές, ένα καλό καθάρισμα μία φορά κάθε τρεις έως έξι μήνες ή έτσι είναι συνήθως επαρκής . Αν παρατηρήσετε τον υπολογιστή που εκτελεί θερμότερο από το κανονικό , ή ανεμιστήρα σας για περισσότερο ή πιο συχνά , σπάσουμε την υπόθεση ανοικτή και να δώσει το σύστημα ένα καλό καθάρισμα .
Εικόνων Συγκεντρώστε τις προμήθειές σας
Η

Λόγω της ευαίσθητης φύσης των εσωτερικών εξαρτημάτων του υπολογιστή , δεν μπορείτε να ανοίξετε απλώς την υπόθεση και να αρχίσετε να ψεκάζετε καθαριστικό παντού . Το αντικείμενο αυτού του καθαρισμού για να αφαιρέσετε τη βρωμιά και χνούδια , χωρίς να εξαπλώνεται παντού ή βροχή, μία μπόρα το σύστημά σας με επιβλαβή υγρά . Είδη καθαρισμού του υπολογιστή περιλαμβάνουν κονσέρβες αέρα , ένα πανί που δεν αφήνει χνούδι και μπατονέτες . Εάν χρειάζεστε κάποιο υγρό για να αποσπάσει κάποια πεισματάρης , κολλημένοι στο χώμα , ισοπροπυλική αλκοόλη λειτουργεί καλά , δεδομένου ότι αφαιρεί τη βρωμιά και στεγνώνει γρήγορα . Θα χρειαστείτε κάποια νέα θερμική πάστα , αν είστε σχεδιασμό για τον καθαρισμό της ψύκτρας και CPU .

Η Αποκτήστε Καθαρισμός
Η

Απενεργοποιήστε τον υπολογιστή σας και αποσυνδέστε όλα τα καλώδια από το πίσω μέρος του συστήματος . Τοποθετήστε τον πύργο από την πλευρά της και αφαιρέστε την πλευρά της υπόθεσης . Χρησιμοποιήστε ένα κατσαβίδι για να αφαιρέσετε διάφορα στοιχεία, όπως το σκληρό δίσκο και κάρτα γραφικών , έτσι ώστε να μπορεί να πάρει μέσα και καθαρίστε καλά κάθε γωνία και σχισμή . Πάρτε τη σημείωση όπου τα καλώδια οδηγούν όταν τους αποσυνδέσετε ώστε να μπορείτε να επανασυνδεθεί σωστά όταν τελειώσετε . Χρησιμοποιήστε το κονσερβοποιημένο αέρα να φυσήξει χαλαρά σκόνη και τα χνούδια από το σύστημα , δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις αεραγωγούς και τους οπαδούς . Σκουπίστε τα συστατικά κάτω με τις μπατονέτες και ύφασμα για να αφαιρέσετε τις επίμονες ακαθαρσίες. Αφαιρέστε την ψύκτρα πάνω από την CPU και να καθαρίσει μακριά οποιοδήποτε αποξηραμένα θερμική πάστα με την αλκοόλη . . Εφαρμόστε ξανά ένα νέο στρώμα της θερμικής πάστας πριν από την επανεγκατάσταση της ψύκτρας
εικόνων Τι να μην κάνουμε
Η

Μην ρίχνετε αλκοόλ στον υπολογιστή για να καθαρίσετε - βάζουμε πάντα το αλκοόλ σχετικά με την μπατονέτα ή ένα πανί . Μην χρησιμοποιείτε ένα κενό για να απομακρύνετε τη σκόνη , όπως κενά δημιουργηθεί στατικός ηλεκτρισμός, καθώς τρέχουν , το οποίο μπορεί να σκοτώσει εξαρτήματα του υπολογιστή ακόμη και με το μικρότερο να κάνετε ζάπινγκ . Τοποθετήστε ένα μολύβι ανάμεσα στα πτερύγια του ανεμιστήρα πριν χρησιμοποιήσετε το κονσερβοποιημένο αέρα , καθώς επιτρέπει στις λεπίδες να περιστρέφονται , ενώ τον καθαρισμό θα μπορούσε να τους βλάψει . Πάντα απενεργοποιήστε τον υπολογιστή και αποσυνδέστε από την πρίζα πριν επιχειρήσετε οποιαδήποτε εργασία καθαρισμού .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα