ερώτηση

Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Οι κωδικοί πρόσβασης

Πώς να βρείτε τον κωδικό σας WiFi στον υπολογιστή

Αν και Wi - Fi τον κωδικό πρόσβασής σας είναι αποθηκευμένο στον υπολογιστή σας , θα πρέπει να αποθηκεύονται σε ασφαλές μέρος σε περίπτωση που χρειαστεί να επιτρέψετε την πρόσβαση στο δίκτυό σας . Wi - Fi τον κωδικό πρόσβασής σας θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο όπως το ATM PIN σας , καθώς επιτρέπει σε οποιονδήποτε με ένα laptop τη δυνατότητα να ενταχθείτε στο δίκτυο σας . Σε λάθος χέρια , οι πληροφορίες σας θα μπορούσε να υποκλαπούν αν κάποιος είναι στο δίκτυό σας . Εντοπισμός Wi - Fi κωδικό πρόσβασης στον υπολογιστή σας είναι εύκολο , αλλά θα πρέπει να δοθεί μόνο σε εκείνους που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε . Οδηγίες
Κωδικός Locator για υπολογιστές

1

Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης στο Internet . Πληκτρολογήστε " CNet.com " και κάντε κλικ στο " Downloads " καρτέλα που βρίσκεται κάτω από τη γραμμή αναζήτησης στο πάνω μέρος της οθόνης του προγράμματος περιήγησης . Πληκτρολογήστε " Wirelesskeyview " στη γραμμή αναζήτησης και κάντε κλικ στο κουμπί « μεγεθυντικό φακό » . 2

Κάντε κλικ στο πρώτο αποτέλεσμα της αναζήτησης , που ακολουθείται κάνοντας κλικ στο κουμπί "Download Now " για να ξεκινήσει η λήψη. Αποθηκεύστε το αρχείο στην επιφάνεια εργασίας σας .
Εικόνων 3

Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο για να τρέξει το πρόγραμμα . Ο κωδικός πρόσβασης θα πρέπει να εμφανίζεται στο παράθυρο του προγράμματος .
Εικόνων κωδικό Locator για Mac
Η

4 Κάντε κλικ στο εικονίδιο " Finder " στην αποβάθρα σας . Επιλέξτε "Μετάβαση " και " Εφαρμογές" από το drop-down μενού .
5

Κάντε διπλό κλικ στο φάκελο "Βοηθήματα " , ακολουθούμενο από το πλήκτρο διπλό κλικ " Keychain Access " .
< br > 6

κάντε διπλό κλικ στο όνομα του δικτύου σας , και επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στην επιλογή " Εμφάνιση κωδικού πρόσβασης . " Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή του συστήματός σας , και κάντε κλικ στο "OK".
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα