ερώτηση

Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Οι κωδικοί πρόσβασης

Πώς να Βρείτε ένα Lost Admin Password

Υπάρχουν δύο τρόποι για να ανακτήσει τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή των Windows . Ένας τρίτος χρησιμότητα αποκατάστασης κωδικού πρόσβασης θα αποκαλύψει ένα χαμένο κωδικό πρόσβασης διαχειριστή , και διάφορα είδη είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο , συνήθως έναντι αμοιβής . Αναμείνετε να πληρώσετε μεταξύ $ 10 και $ 150 τον Αύγουστο του 2010 για ένα βοηθητικό πρόγραμμα . Διαφορετικά , ο κωδικός πρόσβασης μπορεί να μηδενιστεί χρησιμοποιώντας το Windows Ξεχάσατε τον κωδικό μου Wizard , αν μια δισκέτα επαναφοράς δημιουργήθηκε για το λογαριασμό . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
CD /DVD δίσκο εγγράψιμο εργαλείο
CD καυστήρα
CD - RW με δυνατότητα εγγραφής δίσκων ( κενό)
χρησιμότητα αποκατάστασης κωδικού πρόσβασης

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
< br > 1

Εγκαταστήστε ένα τρίτο βοηθητικό πρόγραμμα ανάκτησης κωδικού πρόσβασης στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας ή ένα bootable USB flash drive. Χρησιμοποιήστε ένα βοηθητικό πρόγραμμα ανάκτησης κωδικού πρόσβασης με χαρακτηριστικά που θα ανακτήσει , επαναφορά ή η επανεκχώρηση των Windows κωδικούς πρόσβασης διαχειριστή . 2

Τοποθετήστε ένα κενό δίσκο CD - RW στη μονάδα εγγράψιμων δίσκων CD /DVD . Αν δεν μπορείτε να συνδεθείτε στα Windows με έναν άλλο λογαριασμό , ή ο υπολογιστής σας δεν είναι εξοπλισμένος με μια μονάδα δίσκου με δυνατότητα εγγραφής CD /DVD , βρείτε έναν άλλο υπολογιστή για να καίγονται και να δημιουργήσει το CD ανάκτησης κωδικού πρόσβασης .
Εικόνων 3

Εντοπίστε το αρχείο ανάκτησης κωδικού πρόσβασης που έχετε αποθηκεύσει στο σκληρό δίσκο . Χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο CD burner για να κάψει τα αρχεία ISO ανάκτησης κωδικού πρόσβασης σε ένα κενό δίσκο CD - RW . Εάν τα αρχεία ISO ανάκτησης κωδικού πρόσβασης σώθηκαν σε ένα bootable USB flash drive , δεν υπάρχει καμία ανάγκη να γράψετε το αρχείο σε ένα κενό δίσκο CD - RW .
Η

4 Ακολουθήστε τις οδηγίες του καυστήρα του CD για τη δημιουργία ενός bootable CD . Μετά την διαδικασία εγγραφής έχει ολοκληρωθεί , αφαιρέστε το CD ανάκτησης κωδικού πρόσβασης από τη μονάδα , ή αποσυνδέστε το bootable μονάδα flash USB από τη θύρα USB του υπολογιστή .
5

Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή . Πριν από τα Windows μπότες πάνω , πιέστε το πλήκτρο " F1 " ή το πλήκτρο " F2 " για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Basic Input /Output System ( BIOS ) . Η σειρά εκκίνησης θα πρέπει να αλλάξει, έτσι ώστε ο υπολογιστής θα εκκινεί από το CD επαναφοράς κωδικού πρόσβασης ή το bootable USB flash drive. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη του BIOS για να αλλάξετε τη σειρά εκκίνησης . Πατήστε το πλήκτρο "ESC" για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας και να βγείτε από το BIOS .
Η

6 Τοποθετήστε το CD ανάκτησης κωδικού πρόσβασης πίσω στο δίσκο εγγράψιμο CD /DVD , ή συνδέστε το bootable μονάδα flash USB σε μια θύρα USB . Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή , το οποίο θα εκκινήσετε από το CD ανάκτησης κωδικού πρόσβασης ή το bootable USB flash drive. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη του χρησιμότητα αποκατάστασης κωδικού πρόσβασης για να ανακτήσει τον "Administrator " password .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα