ερώτηση

Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Οι κωδικοί πρόσβασης

Πώς να ανακτήσει τον κωδικό σας στο AIM από έναν απομακρυσμένο υπολογιστή

Αν έχετε ξεχάσει Instant Messenger ( AIM ) τον κωδικό πρόσβασής σας AOL , μπορείτε να το επαναφέρετε χρησιμοποιώντας το " Ξεχάσατε τον Κωδικό; " συνδέουν πάνω από το παράθυρο κωδικού πρόσβασης . Όταν είστε μακριά από τον υπολογιστή του σπιτιού σας και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο AIM , μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης απευθείας από την αρχική σελίδα AIM . Οδηγίες
Η

1 Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web και μεταβείτε στην αρχική σελίδα AIM . 2

Κάντε κλικ στο " Ξεχάσατε τον κωδικό σας . "
Εικόνων 3 < p > Εισάγετε το όνομα της οθόνης σας και τον κωδικό ασφαλείας . Κάντε κλικ στο κουμπί "Next " για να συνεχίσετε .
Η

4 Κάντε κλικ στο " Ο Λογαριασμός Ερώτηση Ασφαλείας ". Απαντήστε στην ερώτηση ασφαλείας και κάντε κλικ στο " Προσωπικά Στοιχεία " ως δεύτερη μέθοδος για την επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας . Εισάγετε την ημερομηνία γέννησής σας και ο ταχυδρομικός κώδικας . Κάντε κλικ στο κουμπί " Next".
5

Enter δύο φορές το νέο κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ στο "Next " για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία επαναφοράς . Μπορείτε τώρα να συνδεθείτε στο AIM , AOL Mail ή AIM Express χρησιμοποιώντας το νέο κωδικό πρόσβασης.
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα