ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Αντιμετώπιση προβλημάτων Laptop

Laptop AC προσαρμογείς Προβλήματα

Θα ήταν δύσκολο να αμφισβητήσει ότι το laptop σας μετασχηματιστής AC μπορεί να είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του εξοπλισμού που χρειάζεστε . Χωρίς αυτό , δεν θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας μετά από μια ώρα ή δύο . AC προσαρμογείς τρέξει τον υπολογιστή σας και να φορτίσετε την μπαταρία . Δυστυχώς , δεν διαρκούν για πάντα και μπορεί να είναι αρκετά ακριβό να αντικαταστήσει . Εξαλείψτε το Εμφανή
Η

Εάν το τροφοδοτικό AC δεν λειτουργεί , είναι καλύτερο να εξαλειφθούν οι πιο προφανείς λόγους , πριν πραγματικά αρχίζει να αντιμετωπίσετε . Βεβαιωθείτε ότι η πρίζα είναι ζωντανή με τη σύνδεση σε μια άλλη συσκευή , όπως μια λάμπα . Ελέγξτε ότι το βύσμα είναι ασφαλής στον τοίχο και η είσοδος είναι καλά στην υποδοχή στο τέλος του υπολογιστή σας . Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε ότι οι αιχμές για το τέλος βύσμα δεν διακόπηκαν στο εσωτερικό του πλαστικού και έχουν έρθει χαλαρά , αποκόπτοντας την τρέχουσα σύνδεση . Ελέγξτε το καλώδιο για να το ξέφτισμα και ζημιές .
Εικόνων Ελέγξτε το Power Brick
Η

Αν έχετε αποφασίσει ότι η πρίζα λειτουργεί , αποσυνδέστε το τροφοδοτικό από τον υπολογιστή και το βύσμα απευθείας στον τοίχο , παρακάμπτοντας οποιαδήποτε πολύπριζα ή συσκευές προστασίας από υπέρταση . Τούβλο , το οποίο είναι το μαύρο κουτί στη μέση του καλωδίου σας , θα πρέπει να έχουν ένα LED φως για το ότι , όταν είναι ενεργοποιημένο , θα πρέπει να γίνει πράσινη . Αν η δική σας δεν έχει ένα φως LED , αισθάνονται το τούβλο για τη θερμότητα και δονήσεις που θα σας πει αν έχετε αν λαμβάνει ένα ρεύμα.

Η όταν η μπαταρία σας δεν θα το Φορτίστε

Αν η μπαταρία σας δεν θα χρεώνουν και έχετε εξαλειφθούν οι προφανείς λόγους που αφορούν τον προσαρμογέα σας , ίσως να θέλετε να ρίξετε μια ματιά στην μπαταρία σας . Απενεργοποιήστε τον υπολογιστή σας , αφαιρέστε την μπαταρία και ελέγξτε τους συνδέσμους για να βεβαιωθείτε ότι είναι απαλλαγμένα από ζημιές και τα συντρίμμια . Αντικαταστήστε την μπαταρία , φροντίζοντας να ταιριάζει σωστά και να ασφαλίσει στη θέση του, και στη συνέχεια κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας .
Εικόνων AC Adapter Care
Η

Οι κυριότεροι λόγοι για AC προσαρμογείς δεν είναι βλάβη στο μετασχηματιστή από την πτώση ή το τράνταγμα , βλάβης στο καλώδιο από τα κατοικίδια ζώα ή τα παράσιτα και να καταστραφεί το καλώδιο από την εκκαθάριση αυτή ή κάμψη το επανειλημμένα . Μπορείτε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της συσκευής σας από τη θεραπεία απαλά , ποτέ τραβώντας το καλώδιο για να αφαιρέσετε το φις από την πρίζα και ποτέ δεν πιέζετε το καλώδιο στα συρτάρια , κάτω από τα πόδια επίπλων ή πόρτες . Διατηρείτε πάντα το μετασχηματιστή σας σε ένα δροσερό μέρος και ακάλυπτα.
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα