ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> laptop Υποστήριξη

Πώς να καθορίσει μια νεκρή μπαταρία Laptop

Οι φορητοί υπολογιστές εκτιμώνται για τη φορητότητα και τη χρησιμότητά τους στο δρόμο , αλλά μια αποτυχημένη μπαταρία μπορεί να αφαιρέσει γρήγορα τη συσκευή από οποιοδήποτε είδος της φορητότητας ή παρατεταμένη χρησιμότητα . Δυστυχώς , όπως όλες οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες , μπαταρία του φορητού υπολογιστή σας θα χάσει την ικανότητά της να διατηρήσει ένα φορτίο πάροδο του χρόνου και την επαναλαμβανόμενη χρήση . Τελικά μια μπαταρία που θα μπορούσε κάποτε να διαρκέσει για 5 έως 6 ώρες μπορεί να είναι σε θέση να διατηρήσει ένα φορτίο είκοσι λεπτά ή έτσι μόνο . Υπάρχουν μερικές επιλογές για τη συμπίεση μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τις μπαταρίες σας , αν τελικά η καλύτερη επιλογή σας μπορεί να είναι απλά να τους αντικαταστήσουν. Τα πράγματα που θα χρειαστείτε κατσαβίδι

μπαταρίες ιόντων λιθίου
Κολλητήρι
Προστατευτικά γυαλιά

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Τροποποίησης Υπάρχοντος μπαταρίας σας
Η 1

Αφαιρέστε την μπαταρία από το πίσω μέρος του φορητού υπολογιστή σας . 2

Ανοίξτε την μπαταρία προσεκτικά ξεβιδώνοντας τις βίδες που βρέθηκαν στο περίβλημα .
εικόνων 3

Εντοπίστε τα μικρά κελιά μπαταρία ιόντων λιθίου στο εσωτερικό . Θα πρέπει να είναι περίπου το ίδιο μέγεθος με ένα συσσωρευτή διπλού -Α . Αυτά είναι τα κύτταρα που παρέχουν τη δυνατότητα στον υπολογιστή σας . Πάροδο του χρόνου, οι χημικές ουσίες σε αυτές τις μπαταρίες γίνονται λιγότερο αποτελεσματική στη διεξαγωγή της ηλεκτρικής ενέργειας ως αποτέλεσμα της κατ 'επανάληψη παραλαβής και εκφόρτωσης ένα ηλεκτρικό ρεύμα . Αφαιρέστε προσεκτικά αυτές τις μπαταρίες , λαμβάνοντας υπόψη την τάση τους .
Η 4

Βρείτε ένα κατάλληλο προμηθευτή για μπαταρίες ιόντων λιθίου αντικατάστασης . Μπορείτε να επιλέξετε κύτταρα ενός υψηλότερη βαθμολογία milliamp για αυξημένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας , αλλά να θυμάστε ότι οι μπαταρίες πρέπει να είναι του ίδιου μεγέθους και της τάσης .
5

Αφαιρέστε τα παλιά κύτταρα από τη μπαταρία και τοποθετήστε το νέο κύτταρα στο ίδιο περίβλημα. Βεβαιωθείτε ότι η πολικότητα της μπαταρίας είναι το ίδιο με τα παλιά κύτταρα .
Η

6 Συνδέστε τα νέα κύτταρα στο συνδετικό καλωδίωση της μπαταρίας . Να είστε προσεκτικοί όταν συγκόλληση αυτών των κυττάρων , δεδομένου ότι είναι δυνατόν για μπαταρίες να εκραγούν, όταν εκτίθενται σε υψηλές θερμοκρασίες ή όταν το περίβλημά τους είναι σπασμένο . Μόλις τα κύτταρα είναι κατάλληλα συγκολλημένα , μπορείτε να κλείσετε τη θήκη της μπαταρίας . Εάν αυτή η διαδικασία γίνεται σωστά , η μπαταρία θα πρέπει πλέον να λειτουργεί σαν καινούργιο . Συμβουλευτείτε το " Laptop Battery Hack " βίντεο στο τμήμα των πόρων για περισσότερες πληροφορίες.
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα