ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> laptop Υποστήριξη

Πώς να καθορίσει ένα φορητό DVD Drive

Η μονάδα δίσκου DVD σε ένα φορητό υπολογιστή μπορεί να κάνει βλέποντας ταινίες και τα βίντεο στον υπολογιστή σας πιο εύκολη . Μετά από λίγο , η μονάδα DVD μπορεί να φθαρεί σε έναν φορητό υπολογιστή και ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα , ενώ προσπαθεί να το χρησιμοποιήσει . Η σκόνη και άλλα συντρίμμια μπορεί επίσης να συσσωρευτούν στο δίσκο, γεγονός που καθιστά δύσκολο για την αναπαραγωγή DVD . Μπορείτε να διορθώσετε αυτά τα προβλήματα συνήθως με λίγα υλικά . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
μαλακό πανί
πεπιεσμένου αέρα

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Blast δοχείο πεπιεσμένου αέρα προς το εσωτερικό της μονάδας DVD του φορητού υπολογιστή . Πατήστε το κουμπί " Εξαγωγή " στο μπροστινό μέρος της μονάδας δίσκου DVD , ώστε οι σκάει θήκη δίσκου ανοιχτή . Τοποθετήστε το άκρο του πεπιεσμένου αέρα μπορεί εσωτερικό του δίσκου για να καθαρίσει έξω τα συντρίμμια από το φακό λέιζερ . Αυτό θα πρέπει να καθορίσει το δίσκο DVD . Αν δεν το κάνει , να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα . 2

Καθαρίστε το εξωτερικό του DVD με ένα πανί που δεν αφήνει χνούδι για να απαλλαγούμε από τυχόν υπολείμματα . Το DVD δεν θα παίξει αν δεν είναι καθαρό . Σπρώξτε το DVD στο δίσκο για να προσπαθήσει να το παίξει ξανά . Αν εξακολουθεί να μην παίξει , τότε το πρόβλημα μπορεί να είναι με το ίδιο το δίσκο .
Εικόνων 3

Σύρετε το δίσκο στη μονάδα δίσκου άλλου φορητού υπολογιστή για να προσδιορίσετε αν το πρόβλημα είναι με το δίσκο ή μια μονάδα δίσκου . Αν παίζει σε άλλο υπολογιστή , από ό, τι υπάρχει πιθανότατα κάποιο πρόβλημα με το δίσκο του φορητού υπολογιστή . Αν το DVD δεν παίζει , ό, τι πιο πιθανό να υπάρχει κάτι λάθος με το δίσκο .
Η 4

Εγκαταστήστε ένα πρόγραμμα οδήγησης ενημέρωση για το φορητό υπολογιστή για να δούμε αν αυτό θα διορθώσει το πρόβλημα . Μερικές φορές οι οδηγοί χρειάζονται νέες εκδόσεις για να λειτουργήσει σωστά. Εντοπίστε τον αριθμό μοντέλου της μονάδας δίσκου DVD , το οποίο είναι συνήθως στην εξωτερική άκρη του δίσκου δίσκου . Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κατασκευαστή και πληκτρολογήστε τον αριθμό μοντέλου της σελίδας . Κάντε κλικ στο " Υποστήριξη και Downloads " και να κατεβάσετε τις ενημερωμένες εκδόσεις συμβατό με τη μονάδα DVD του φορητού σας υπολογιστή . Προσθέστε τις ενημερώσεις στο φορητό υπολογιστή σας και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη . Reboot και θα πρέπει να λύσει το πρόβλημα με τη μονάδα δίσκου DVD .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα