ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> laptop Υποστήριξη

Πώς να καθορίσει ένα φορητό υπολογιστή αφής ή το ποντίκι

Ο φορητός υπολογιστής απαιτεί τη χρήση μιας συσκευής εισόδου για να μπορέσετε να αναμεταδίδει τις εντολές στον υπολογιστή . Μπορείτε να επιλέξετε μια ενσωματωμένη επιφάνεια αφής --- πρότυπο για πολλούς φορητούς υπολογιστές --- ή να χρησιμοποιήσετε μια εξωτερική συσκευή όπως ένα ποντίκι στην επιφάνεια εργασίας . Είτε συσκευή θα εκτελέσει τη λειτουργία , αλλά και οι δύο είναι ευαίσθητα σε απλές δυσλειτουργίες . Πολλά προβλήματα απόδοσης μπορεί εύκολα να καθοριστεί με μερικά απλά βήματα . Οδηγίες
Η 1

Ως πρώτο βήμα , αποσυνδέστε το ποντίκι από το φορητό υπολογιστή . Μερικά λάθη μπορούν να διορθωθούν απλά με την αφαίρεση του ποντικιού . 2

Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο " Fn " την ίδια στιγμή που κρατάτε το πλήκτρο " F8" . Δοκιμάστε το touchpad για να δούμε αν λειτουργεί και πάλι . Δοκιμάστε το ίδιο βήμα με χρήση " F9 " αντ 'αυτού.
Εικόνων 3

Τερματίστε τη λειτουργία του φορητού υπολογιστή σας και αφαιρέστε την μπαταρία από το κάτω μέρος του υπολογιστή . Αποσυνδέστε το βύσμα τροφοδοσίας , εάν είναι συνδεδεμένο στον φορητό υπολογιστή .
Η

4 Τοποθετήστε την μπαταρία και να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή κρατώντας πατημένο το κουμπί τροφοδοσίας για 10 δευτερόλεπτα. Αυτό θα βοηθήσει να διορθώσει τα λάθη του λογισμικού touchpad .
5

Συνδέστε το ποντίκι σας πίσω στο φορητό υπολογιστή , βεβαιωθείτε ότι η σωστή θύρα που χρησιμοποιείται . Κρατήστε τα χέρια και τα δάχτυλά σας μακριά από το touchpad , ενώ χρησιμοποιώντας το ποντίκι . Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε και τις δύο συσκευές εισόδου μπορεί να προκαλέσει τον υπολογιστή για να λειτουργήσει σωστά .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα