ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Μετατρέψτε τα αρχεία

Πώς να Μετατροπή WAV αρχείων σε MIDI

Αν έχετε κάποια αρχεία WAV που θέλετε να μετατρέψετε σε κάποια multi-track MIDI αρχεία , υπάρχει λογισμικό που μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνουμε αυτό . Με τη μετατροπή ενός αρχείου WAV σε ένα αρχείο MIDI , θα είστε σε θέση να δείτε τις σημειώσεις που έχουν παιχτεί , καθώς και τα ονόματα χορδή , μεταξύ άλλων . Αν χρειαστεί να πάρετε ένα αρχείο WAV μετατραπεί σε ένα αρχείο MIDI , θα διαπιστώσετε ότι ο ευκολότερος τρόπος να γίνει αυτό είναι με το Ensemble WAV IntelliScore στην MIDI Converter. Οδηγίες
Η

1 Δημιουργήστε ένα νέο έργο . Όταν ανοίγετε το WAV IntelliScore Ensemble σε MIDI Converter, θα πρέπει είτε να δημιουργήσετε ένα νέο έργο ή ανοίξτε ένα υπάρχον έργο . Για να μετατρέψετε το αρχείο WAV σε ένα αρχείο MIDI , θα πρέπει να ξεκινήσετε ένα νέο έργο , επιλέγοντας το εικονίδιο κενό έγγραφο μετά το άνοιγμα IntelliScore Ensemble WAV σε MIDI Converter . Ή μπορείτε να κάνετε κλικ στο μενού "Αρχείο" και στη συνέχεια επιλέξτε "New Project ". Αυτό ανοίγει τον Οδηγό New Project . 2

Επιλέξτε το αρχείο WAV . Αφού επιλέξετε αυτό που θέλετε να κάνετε ένα νέο έργο , ο Οδηγός New Project θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο για να επιλέξετε ένα αρχείο ήχου . Επιλέξτε το αρχείο WAV που θέλετε να μετατρέψετε σε MIDI . Κάντε κλικ στο κουμπί "Next" όταν τελειώσετε .
Εικόνων 3

Επιλέξτε μέσα σας . Θα ερωτηθείτε αν ξέρετε τι μέσα συνθέτουν τον ήχο . Επιλέξτε ότι δεν ξέρετε , εκτός και αν κάνετε . Ο μετατροπέας θα καταλάβω τα μέσα για σας αν επιλέξετε ότι δεν ξέρετε . Κάντε κλικ στο κουμπί "Next" όταν τελειώσετε .
Η 4

Εκχώρηση ένα patch . Επιλέξτε το μέσο που προτιμούν . Μετά την επιλογή ότι δεν ξέρετε τα μέσα , μπορείτε να ορίσετε ένα patch . Θα εμφανιστεί ένα drop-down μενού , και μπορείτε να επιλέξετε το όργανο της επιλογής για το MIDI track . Κάντε κλικ στο κουμπί "Next" όταν τελειώσετε .
5

Ονομάστε το αρχείο σας . Εισάγετε το όνομα που θέλετε για το αρχείο MIDI σας . Θα προσυμπληρώσετε με το ίδιο όνομα με το αρχείο WAV . Μπορείτε να αφήσετε ή να το αλλάξετε σε κάτι άλλο . Κάντε κλικ στο κουμπί "Next" όταν τελειώσετε .
Η 6

Ξεκινήστε τη μετατροπή . Μετά από την ονομασία του αρχείου , εμφανίζεται το "Έναρξη Μετατροπής" οθόνη . Εάν είστε έτοιμοι να μετατρέψετε WAV σε MIDI , απλά κάντε κλικ στο " Finish" για να ξεκινήσει η μετατροπή . Διαφορετικά , μπορείτε να κάνετε κλικ στο " Πίσω" ή " Ακύρωση ". Η μετατροπή θα ξεκινήσει και θα λάβετε ένα μήνυμα pop -up λέγοντας ότι θα έχει ολοκληρωθεί όταν ολοκληρωθεί η μετατροπή .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα