ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Μετατρέψτε τα αρχεία

Πώς να Μετατροπή WMA σε AAC σε Mac

Windows Media Audio ( WMA ) είναι μια μορφή ήχου αναπτύχθηκε και διαχειρίζεται από τη Microsoft . Advanced Audio Coding ( AAC ) είναι μια μορφή ήχου που έγιναν δημοφιλή από την ικανότητά της να παράγει υψηλότερης ποιότητας ψηφιακά αρχεία ήχου . Αυτή η μορφή είναι συνήθως το τυπικό φορμά συμπίεσης για το iTunes , Sony Playstation και πολλά προκειμένου videos.In Internet για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μορφή θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα μετατροπέα ήχου. Μια απλή διαδικασία μετατρέπει ήχου WMA σας σε ένα αρχείο AAC υψηλότερης ποιότητας δικαίωμα στο Mac σας . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Switch Sound Converter ή άλλο λογισμικό ήχου μετατροπή

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Κατεβάστε το λογισμικό ήχου μετατροπής . Switch Sound Converter ( βλέπε Πόρων ) είναι ένα δωρεάν download που θα χρησιμοποιηθεί σε αυτό το example.To λήψη Switch, επιλέξτε τη λήψη που είναι ιδανικό για Macintosh σας ανάλογα με το αν το Mac σας είναι Intel ή της ΔΕΗ έκδοση . 2

Ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης και της εγκατάστασης να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας . Όταν γίνει αυτό, κάντε διπλό κλικ στο πρόγραμμα στο παράθυρο Εφαρμογές για να ξεκινήσει .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο κουμπί " Προσθήκη αρχείων" στο πάνω μέρος του προγράμματος . Εντοπίστε το αρχείο WMA στο Mac σας , στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Άνοιγμα ".
4

Επιλέξτε " AAC " στο παράθυρο Μορφή εξόδου . Κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί "Play" για να δείτε κλιπ σας . Κάντε κλικ στο " Επιλογές κωδικοποιητή" για την αύξηση της ποιότητας και της bitrate του αρχείου εξόδου σας . Ένα υψηλότερο bitrate δίνει την καλύτερη ποιότητα, αλλά σε μεγαλύτερο μέγεθος αρχείου .
5

Επιλέξτε τη θέση όπου θέλετε να μετατρέψετε το αρχείο ήχου για να σωθούν. Κάντε κλικ στο " Μετατροπή" για να μετατρέψετε το αρχείο ήχου από WMA σε AAC .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα