ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Μετατρέψτε τα αρχεία

Πώς να μετατρέψετε ASF αρχεία σε MP3 στο Mac

αρχεία ASF είναι ένα ιδιόκτητο τύπο αρχείου που δημιουργείται από τη Microsoft . Είναι μια μορφή αρχείου που περιλαμβάνει βίντεο και ήχου κωδικοποίηση . MP3 , εν τω μεταξύ , είναι μια μορφή ήχου μόνο . Μπορείτε, ωστόσο , να μετατρέψετε ένα αρχείο ASF σε ένα αρχείο MP3 με ένα web-based εφαρμογή . Αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει σε έναν υπολογιστή Mac , αλλά επίσης μπορεί να γίνει σε άλλα λειτουργικά συστήματα. Οδηγίες
Η 1

Πηγαίνετε στο media - convert.com /. Αυτή είναι μια ιστοσελίδα που μετατρέπει πολλούς διαφορετικούς τύπους αρχείων . Είναι συμβατό με όλα τα λειτουργικά συστήματα , συμπεριλαμβανομένου του λειτουργικού συστήματος Mac , όσο είστε συνδεδεμένοι στο Internet . 2

Import το αρχείο ASF θέλετε να μετατρέψετε , κάνοντας κλικ στο κουμπί "Αναζήτηση " που βρίσκεται στην κορυφή της σελίδας. Θα μπορείτε να βρείτε το αρχείο από αυτό το interface .
Εικόνων 3

Επιλέξτε μορφή εισόδου σας . Μια drop-down μενού που εμφανίζει το σύνολο των πιθανών τύπων αρχείων βρίσκεται ακριβώς στα δεξιά του πλαισίου κειμένου εισόδου . Κανονικά , η ιστοσελίδα θα αναγνωρίσει αυτόματα τον τύπο αρχείου και αυτόματα συμπληρώσετε αυτό το πεδίο , αλλά αν δεν το κάνει , μπορείτε να επιλέξετε χειροκίνητα ASF .
Η 4

Επιλέξτε μορφή εξόδου σας από το drop -down μενού Μορφή εξόδου . Επιλέξτε το MP3 για τη μετατροπή αυτή . Μετατροπή -direct σας επιτρέπει να μετατρέψετε το βίντεο σε αρχεία ήχου , και ως εκ τούτου , η ΑΠΧ μπορεί να μετατραπεί σε ένα MP3 .
5

Συμπλήρωση οποιεσδήποτε προηγμένες ρυθμίσεις, εάν θα θέλατε . Προηγμένες ρυθμίσεις περιλαμβάνουν την τοποθέτηση πινακίδων αρχείου για τα δεδομένα , όπως τον τίτλο , καλλιτέχνη, άλμπουμ και το έτος παραγωγής . Αυτό το βήμα είναι προαιρετικό .
Η

6 Κάντε κλικ στο κουμπί " ΟΚ " που βρίσκεται ακριβώς στα δεξιά του drop-down μενού μορφή εξόδου. Η διαδικασία μετατροπής θα συμβεί και θα δείτε μια " εξέλιξη αποστολή του αρχείου " δείκτη . Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει αρκετά λεπτά .
Η 7

Κατεβάστε το αρχείο που έχει μετατραπεί . Μετά την μετατροπή έχει ολοκληρωθεί , θα εμφανιστεί ένας σύνδεσμος που περιέχει το αρχείο που έχει μετατραπεί . Κάντε κλικ στο σύνδεσμο και να κατεβάσετε το αρχείο που έχει μετατραπεί .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα