ερώτηση

Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Μετατρέψτε τα αρχεία

Πώς να μετατρέψετε αρχεία JPG σε PDF αρχεία για δωρεάν

Μια JPG ( μικρή για κοινή - JPEG Photographic Experts Group ) το αρχείο είναι μια ισχυρή συμπίεση της εικόνας web που είναι συνήθως μια χαρά ως έχει για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , εκτύπωση ή εμφάνιση σε μια ιστοσελίδα , όπως ακριβώς ένα αρχείο PDF . Αλλά μία περίπτωση όπου μπορεί να θέλετε να μετατρέψετε ένα αρχείο JPG σε μορφή PDF είναι, αν θέλετε να προσθέσετε κείμενο, συνδέσμους και άλλες εικόνες σε αυτό το Adobe Acrobat . Μπορείτε να μετατρέψετε ένα αρχείο JPG σε μορφή PDF για την ελεύθερη χρήση online εργαλείο δημιουργίας PDF της Adobe , αλλά μόνο για περιορισμένο αριθμό φορών . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
CreatePDF Online Λογαριασμό
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Εγγραφείτε για ένα λογαριασμό Δημιουργία Adobe PDF online στο CreatePDF.adobe.com . Είστε επιτρέπεται έως πέντε δωρεάν μετατροπές δίκη , όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά ένα λογαριασμό , στη συνέχεια, θα πρέπει να πληρώσετε συνδρομή ( περίπου $ 10 ανά μήνα ) . 2

Κάντε κλικ στο " Μετατροπή αρχείου " στο Δημιουργία σας ταμπλό PDF .
εικόνων 3

Αναζητήστε το αρχείο JPG στον υπολογιστή σας . Επιλέξτε το και πατήστε "Συνέχεια ".
Η 4

Επιλέξτε " CreatePDF " κάτω από το πλαίσιο " Μετατροπή της Πληροφορίας" που εμφανίζεται στην επόμενη σελίδα του οδηγού . Κάντε κλικ στο κουμπί "Συνέχεια ".
5

Επιλέξτε τη ρύθμιση βελτιστοποίησης. Για παράδειγμα , αν σκοπεύετε να εκτυπώσετε αυτό το αρχείο , επιλέξτε "Print ". Αν το μόνο που σκοπεύετε να εμφανίσετε τη μετατροπή PDF σε απευθείας σύνδεση , επιλέξτε " web . " Επιλογή " Acrobat 5.0 ( PDF 1.4 ) από την αναπτυσσόμενη λίστα στο τμήμα "Συμβατότητα PDF . "
Η

6 Αποφασίστε εάν θέλετε να επιτρέπουν στους ανθρώπους να εκτυπώσετε το νέο αρχείο PDF σας . Αν όχι , επιλέξτε "Όχι εκτύπωσης ( 128 - bit ) " από τις "Επιλογές Κωδικός Ασφαλείας " drop down λίστα για να περιορίσετε την εκτύπωση .
Η

7 Επιλέξτε τη μέθοδο παράδοσης για το αρχείο . Μπορείτε να έχετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο , κατατίθενται απευθείας στον λογαριασμό CreatePDF σας ή να εμφανίζεται στην οθόνη σας το συντομότερο ολοκληρωθεί η μετατροπή . Κάντε κλικ στην επιλογή "Δημιουργία PDF " για να συνεχίσετε .
8

επιτρέπονται μεταξύ λίγα δευτερόλεπτα έως αρκετές ώρες για τη μετατροπή για να ολοκληρωθεί . Εξαρτάται από το πόσο απασχολημένος είναι το site είναι κατά τη χρονική στιγμή . Το αρχείο PDF , θα εμφανιστεί σε απευθείας σύνδεση ή θα αποσταλεί πληροφορίες για το πώς να το κατεβάσετε , ανάλογα με τη " μέθοδο παράδοσης " επιλογή στο τελευταίο βήμα .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα