ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Μετατρέψτε τα αρχεία

Πώς να μετατρέψετε M4A μουσική σε MP3

M4A είναι μια μορφή αρχείου της μουσικής πιο συχνά συνδέεται με τη μουσική που αγοράζονται από το κατάστημα μουσικής iTunes . Ενώ η iTunes θα έχει κανένα πρόβλημα να παίζει αυτή τη μορφή αρχείου , ορισμένα άλλα προγράμματα ψηφιακής μουσικής θα. Για παράδειγμα , το Windows Media Player δεν μπορεί να αναπαράγει αρχεία M4A . Για το λόγο αυτό μπορεί να θέλετε να μετατρέψετε M4A μουσική σε MP3 . Μετατροπή σε MP3 κάνει το τραγούδι πιο πιθανό να εργάζονται σε περισσότερες ψηφιακές συσκευές αναπαραγωγής μουσικής , καθώς επίσης και MP3 players και άλλες συσκευές . Οδηγίες
iTunes
Η

1 Ανοίξτε το iTunes . 2

Κάντε κλικ στο μενού "Αρχείο" και επιλέξτε "Προσθήκη αρχείου στη βιβλιοθήκη ", αν τα τραγούδια που θα θέλατε να μετατρέψετε σε MP3 δεν είναι ήδη στο iTunes . Βρείτε το τραγούδι M4A θέλετε να μετατρέψετε σε MP3 . Αν είστε μετατρέποντας μόνο ένα τραγούδι , κάντε διπλό κλικ στο όνομα του τραγουδιού και αυτό θα προστεθεί στο iTunes . Αν θέλετε να μετατρέψετε πολλαπλά κομμάτια , κάντε κλικ στο πρώτο όνομα του τραγουδιού , κρατήστε πατημένο το πλήκτρο " Ctrl " και στη συνέχεια κάντε κλικ σε κάθε επιπλέον τραγούδι . Αφού κάνετε κλικ όλα τα τραγούδια που θέλετε να μετατρέψετε σε MP3 , αφήστε το πλήκτρο "Ctrl" και κάντε κλικ στο κουμπί "Άνοιγμα" .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " Επεξεργασία " μενού και επιλέξτε " Προτιμήσεις ". Κάντε κλικ στο κουμπί "Ρυθμίσεις εισαγωγής " στη μέση του "Προτιμήσεις" παράθυρο . Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στην επιλογή "Εισαγωγή Χρήση του" και βεβαιωθείτε ότι έχει ρυθμιστεί σε " MP3 Encoder . " Πατήστε "OK" και , στη συνέχεια, στο "OK" για να κλείσετε έξω από το "Προτιμήσεις" παράθυρο .
Η

4 Κάντε κλικ στο αρχείο στο iTunes που θέλετε να μετατρέψετε σε MP3 . Αν είστε μετατροπή πολλών τραγουδιών , κάντε κλικ στο πρώτο αρχείο , κρατήστε πατημένο το πλήκτρο "Ctrl" και , στη συνέχεια, επιλέξτε κάθε τραγούδι . Όταν κάνετε κλικ όλα τα τραγούδια που θέλετε να μετατρέψετε σε MP3 , μπορείτε να αφήσετε το πλήκτρο "Ctrl" .
5

Κάντε κλικ στο "Advanced " drop down μενού και επιλέξτε "Create MP3 έκδοση ". Αυτά τα τραγούδια θα πρέπει τώρα να μετατραπεί σε MP3 .
Εικόνων RealPlayer
Η 6

Open RealPlayer .
Η

7 Κάντε κλικ στο "Αρχείο" αναπτυσσόμενο μενού και επιλέξτε " Προσθήκη αρχείων στη Βιβλιοθήκη μου ». Βρείτε το τραγούδι M4A θέλετε να μετατρέψετε σε MP3 . Αν είστε μετατρέποντας μόνο ένα τραγούδι , κάντε διπλό κλικ στο όνομα του τραγουδιού και αυτό θα προστεθεί στο iTunes . Αν θέλετε να μετατρέψετε πολλαπλά κομμάτια , κάντε κλικ στο πρώτο όνομα του τραγουδιού , κρατήστε πατημένο το πλήκτρο " Ctrl " και στη συνέχεια κάντε κλικ σε κάθε επιπλέον τραγούδι . Αφού κάνετε κλικ όλα τα τραγούδια που θέλετε να μετατρέψετε σε MP3 , αφήστε το πλήκτρο "Ctrl" και κάντε κλικ στο κουμπί "Άνοιγμα" .
8

Κάντε κλικ στο κουμπί " Η βιβλιοθήκη μου " κοντά στην κορυφή του RealPlayer . Κάντε κλικ στο "Music" επιλογή στο μενού στήλη αριστερά .
Η

9 Κάντε κλικ στο τραγούδι που θέλετε να μετατρέψετε σε MP3 . Αν θέλετε να μετατρέψετε πολλαπλά κομμάτια , κάντε κλικ στο πρώτο τραγούδι , κρατήστε πατημένο το πλήκτρο " Ctrl " και στη συνέχεια κάντε κλικ σε κάθε επιπλέον τραγούδι . Άπαξ και γίνει αυτό , μπορείτε να αφήσετε το πλήκτρο "Ctrl" . Κάντε κλικ στο "Μετατροπή σε ... " επιλογή κοντά στο κάτω μέρος του μενού στήλη αριστερά . RealPlayer Converter τώρα θα εμφανιστεί. Κάντε κλικ στο μεγάλο κουμπί στο κάτω μέρος του μετατροπέα που λέει " Μυστικές στο : " πάνω από αυτό . Κάντε κλικ στην επιλογή MP3 και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί "OK".
Η 10

Κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί " Start" στο κάτω μέρος του μετατροπέα και τα τραγούδια σας θα πρέπει τώρα να μετατραπεί σε MP3 .
Η
AVS Audio Converter
Η 11

Open AVS Audio Converter
Η 12

Κάντε κλικ στο drop down μενού κάτω από το κουμπί " Προσθήκη αρχείων" , το οποίο μπορεί να βρεθεί στην κορυφή αριστερή γωνία του προγράμματος .
Η 13 Επιλέξτε την επιλογή " Add File" .

Βρείτε το τραγούδι M4A θέλετε να μετατρέψετε σε MP3 . Αν είστε μετατρέποντας μόνο ένα τραγούδι , κάντε διπλό κλικ στο όνομα του τραγουδιού και αυτό θα προστεθεί στην AVS Audio Converter . Αν θέλετε να μετατρέψετε πολλαπλά κομμάτια , κάντε κλικ στο πρώτο όνομα του τραγουδιού , κρατήστε πατημένο το πλήκτρο " Ctrl " και στη συνέχεια κάντε κλικ σε κάθε επιπλέον τραγούδι . Αφού κάνετε κλικ όλα τα τραγούδια που θέλετε να μετατρέψετε σε MP3 , αφήστε το πλήκτρο "Ctrl" και κάντε κλικ στο κουμπί "Άνοιγμα" .
Η

14 Κάντε κλικ στο κουμπί " MP3 " βρέθηκε στην κορυφή μέση του προγράμματος .

15

Κάντε κλικ στο "Μετατροπή τώρα!" κουμπί στην κάτω δεξιά γωνία του προγράμματος , καθώς και τα αρχεία που θα πρέπει τώρα να μετατραπούν σε MP3 .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα