ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Μετατρέψτε τα αρχεία

Πώς να μετατρέψετε αρχεία PSD σε Joomla Templates

Μετατροπή PSD , ή το Photoshop , αρχεία σε Joomla δεν απαιτεί πολλή εμπειρία ή γνώση στο Web design . Το κλειδί για τη μετατροπή PSD αρχεία σε Joomla είναι η ονομασία των στρωμάτων με έναν τρόπο Joomla μπορεί να τους αναγνωρίσει . Joomla έχει αρκετές προκαθορισμένες περιοχές όπου το περιεχόμενο είναι τοποθετημένο . Τα στρώματα που περιέχουν " _joomla " στο όνομα που παρέχονται ως τομείς του περιεχομένου της ιστοσελίδας . Οι νεότερες εκδόσεις του Photoshop , CS4 και αργότερα , οι περισσότερες εκδόσεις φιλικό προς το χρήστη , αλλά τα παλαιότερα και θα λειτουργήσει για αυτό το έργο . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Photoshop
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο κουμπί "Start " στην επιφάνεια εργασίας σας και μετακινήστε το ποντίκι πάνω " Όλα τα προγράμματα ". Σύρετε το δείκτη του ποντικιού προς τα δεξιά σε "Adobe" και κάντε κλικ στο " Photoshop ". Νεότερες εκδόσεις του Photoshop μπορεί να διαρκέσει έως 30 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει . 2

Κάντε κλικ στο " Αρχείο " και στη συνέχεια κάντε κλικ στην καρτέλα " Άνοιγμα" για να φορτώσετε μια εικόνα που θα χρησιμοποιηθεί ως φόντο για την ιστοσελίδα. Το ιδανικό πλάτος πρέπει να είναι 1000 pixels ή μεγαλύτερο. Το ύψος πρέπει να είναι μεγαλύτερο από το πλάτος , αν και δεν είναι απαραίτητη .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " Ορθογώνιο Marquee Tool " από τη γραμμή εργαλείων που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά . Το σχεδιασμό της διάταξης του δικτυακού τόπου με την κατάρτιση ορθογώνια ή τετράγωνα με τις περιοχές περιεχομένου της ιστοσελίδας . Σχεδιάστε ένα ορθογώνιο πάνω από την εικόνα όπου θέλετε η κεφαλίδα να τοποθετηθεί . Τοποθετήστε ένα ορθογώνιο τόσο στην αριστερή και δεξιά πλευρά , ένα μεγάλο τετράγωνο μεταξύ τους για την κύρια περιοχή περιεχομένου και ένα ορθογώνιο στο κάτω μέρος σαν υποσημείωση . Αυτά γίνονται νέα στρώματα που αναφέρονται στη δεξιά πλευρά στο Photoshop .
Η

4 Κάντε διπλό κλικ στο όνομα του κάθε στρώματος που δημιουργήθηκε για να το μετονομάσετε . Ονομάστε το ανώτερο στρώμα " header_joomla , " αριστερά στρώμα " left_joomla ", σωστά στρώμα " right_joomla , " η πλατεία " content_joomla " και το κάτω στρώμα " footer_joomla . " Παρά το γεγονός ότι ορισμένες περιοχές έχουν συγκεκριμένα ονόματα , όπως " header_joomla ", μπορείτε να επιλέξετε σε μέρη άλλα χαρακτηριστικά του δικτυακού τόπου σε αυτή τη θέση και όχι κεφαλίδα της εικόνας.
5

Κάντε κλικ στο "Αρχείο" και " Αποθήκευση ως "από το drop-down μενού . Εμφανίζεται το αποθηκεύσετε pop -up παράθυρο . Κάντε κλικ στο " Όνομα αρχείου " πλαίσιο κειμένου και πληκτρολογήστε μια λέξη ή φράση . Δίπλα στο " Format " λέξη , ακριβώς κάτω από το " όνομα αρχείου , " θα πρέπει να " Photoshop " από προεπιλογή . Αν δεν το κάνει , κάντε κλικ στο κάτω βέλος για να ανοίξετε το drop-down μενού και κάντε κλικ στο " Photoshop ". Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση" και κοντά Photoshop .
Η

6 Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο του προγράμματος περιήγησης στην επιφάνεια εργασίας για να το ανοίξετε . Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα Psd2css σε απευθείας σύνδεση ( βλέπε Πόρων ) . Κάντε κλικ στο κουμπί " Αναζήτηση " στην πρώτη σελίδα και ένα pop -up παράθυρο ανοίγει . Επιλέξτε το αρχείο Photoshop που έχετε αποθηκεύσει από τον υπολογιστή και κάντε κλικ στο κουμπί "Άνοιγμα" .
Η

7 Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποστολή " . Αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει έως και μερικά λεπτά για να μετατρέψετε το αρχείο Photoshop σε Joomla . Η ειδοποίηση θα εμφανιστεί όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία .
8

Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση" και επιλέξτε την τοποθεσία όπου βρίσκονται τα αρχεία θα αποθηκευτούν στον υπολογιστή . Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση" και Joomla αρχεία προτύπων θα πρέπει να αποθηκεύονται σε ένα φάκελο στην επιλεγμένη θέση .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα