ερώτηση

Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Οι ιοί υπολογιστών

Πώς να πει εάν έχετε έναν ιό υπολογιστών

Ακόμα κι αν μπορείτε να περιηγηθείτε τα δεδομένα στο Internet και να κατεβάσετε προσεκτικά , ο υπολογιστής σας μπορεί να εξακολουθεί να μολυνθεί με έναν ιό ή άλλο κακόβουλο λογισμικό . Ενώ τρέχει ένα πρόγραμμα ανίχνευσης ιών είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να διαπιστώσετε εάν ο υπολογιστής σας έχει ιό , μπορείτε να δείτε άλλες ενδείξεις που σας προειδοποιεί για το γεγονός ότι είναι απαραίτητη μια σάρωση . Ένας υπολογιστής εμφανίζει συχνά κοινά συμπτώματα , όταν μολυνθεί από έναν ιό , όπως η μειωμένη ταχύτητα και τις επιδόσεις . Έχοντας επίγνωση από αυτά τα σημάδια μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τον υπολογιστή σας πριν γίνει ζημιά . Οδηγίες
Η 1

Παρατηρήστε οποιαδήποτε ξαφνική και συνεπής πτώση στην ταχύτητα επεξεργασίας ή τον υπολογιστή κολλάει ο υπολογιστής σας . Η λοίμωξη από τον ιό θα λάβουν συχνά πόρους στον υπολογιστή σας , προκαλώντας τα προγράμματα να παγώσει και τον υπολογιστή για να επιβραδύνει σε απάντηση . Ένας ιός μπορεί επίσης να προκαλέσει υπολογιστές για την επανεκκίνηση ή να κλείσουν . 2

Παρακολουθήστε για τα προγράμματα ή παράθυρα που ανοίγουν χωρίς την άδειά σας . Οι ιοί μπορεί να προκαλέσει pop -up παράθυρα να εμφανίζονται , τόσο ενώ είστε στο Internet, ακόμα και όταν έχετε κλείσει το πρόγραμμα περιήγησης . Οι ιοί μπορούν επίσης να μεταμφιεστούν ως ένα άλλο πρόγραμμα , όπως ένα ψεύτικο πρόγραμμα ανίχνευσης ιών , το οποίο θα ξεκινήσει και θα προσπαθήσει να πάρει τον έλεγχο του υπολογιστή σας .
Εικόνων 3

Παρατηρήστε ανεξήγητες αλλαγές στις ρυθμίσεις σας στο Internet . Οι ιοί μπορεί να αλλάξει την αρχική σελίδα του προγράμματος περιήγησης στο Internet ή αεροπειρατείας browser σας για να πάτε σε δικτυακούς τόπους που δεν επιλέξετε να δείτε .
Η

4 Πατήστε το πλήκτρο " Ctrl ", " Alt " και " κλειδιά Del " του πληκτρολογίου σας την ίδια στιγμή για να ξεκινήσει η "Task Manager ". Εξετάστε το " Διεργασίες" καρτέλα για τυχόν ασυνήθιστα ονόματα πρόγραμμα που μπορεί να υποδεικνύουν έναν ιό . Εάν δεν μπορείτε να ανοίξετε το Task Manager , μπορεί να μπλοκαριστεί από έναν ιό .
5

Update και να τρέξει τον ιό και malware scanner για να εντοπίσετε και να καταργήσετε ιούς στον υπολογιστή σας .
Η < br >
Η

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα