ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Οι ιοί υπολογιστών

Πώς να αφαιρέσει τον ιό Go Google

Ο ιός go.google.com μπορεί να είναι μια ακραία πόνο να καταργήσετε. Αν και υπάρχουν εργαλεία αφαίρεσης ιών που ήταν διαθέσιμο για τον ιό go.google.com , ο ιός μπορεί μερικές φορές να ξανα - εγκαταστήσω αν οι TDSServ.sys δεν έχει προηγουμένως απενεργοποιηθεί . Για να αφαιρέσετε τον ιό με απόλυτη εμπιστοσύνη , να ρυθμίσετε τον υπολογιστή για την αφαίρεση από την εκκίνηση είναι σε κατάσταση ασφαλούς λειτουργίας , χωρίς την υποστήριξη του δικτύου και απενεργοποίηση TDSServ.sys . Σε αυτό το σημείο μπορείτε να εκτελέσετε το εργαλείο αφαίρεσης του ιού . Ωστόσο , θα πρέπει πάντα να ακολουθεί το εργαλείο αφαίρεσης του ιού με μια πλήρη σάρωση του συστήματος χρησιμοποιώντας το Malwarebytes 'Anti - Malware . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Go.google.com εργαλείο αφαίρεσης του ιού για τα Windows XP ή Vista
Anti - Spyware
Malwarebytes '
Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Λήψη όλων απαραίτητο λογισμικό, συμπεριλαμβανομένου του εργαλείου κατάργησης του ιού go.google.com για τα Windows XP ή Windows Vista και το Malwarebytes 'Anti - Malware . 2

Εγκαταστήστε το Malwarebytes ' Anti - Malware με διπλό κλικ στο εικονίδιο του το αρχείο που κατεβάσατε και ακολουθώντας τα βήματα .
εικόνων 3

Όταν σας ζητηθεί , ενημέρωση του Malwarebytes 'Anti - Malware , έτσι ώστε να έχει την τελευταία malware , spyware και ιούς ορισμούς .
Η 4

Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και πατήστε "F8 " στην οθόνη εκκίνησης . Θα σας ζητηθεί να τρέξει τα Windows σε μία από τις διάφορες μορφές του Safe Mode . Επιλέξτε τη δυνατότητα να τρέξει τα Windows σε ασφαλή λειτουργία χωρίς υποστήριξη δικτύου .
5

Πηγαίνετε στον Πίνακα Ελέγχου , κάντε κλικ στο "Σύστημα ", επιλέξτε "Υλικό " και πηγαίνετε στο Device Manager.

6

Μετακινηθείτε προς τα κάτω στο μη - Plug and Play Drivers και να επεκτείνει το μενού .
Η 7

Αναζήτηση TDSSserv.sys και να απενεργοποιήσετε το αν είναι ενεργοποιημένο .
Τετάρτη 8

Ανοίξτε τον browser σας και πηγαίνετε στο add -ons ή plug- ins τμήμα , ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε . Απεγκαταστήσετε τυχόν add - ons ή plug- ins που δεν αναγνωρίζετε .
Η 9

Εκτελέστε το εργαλείο αφαίρεσης του ιού go.google.com .
Η 10

Εκτελέστε μια πλήρη σάρωση του συστήματος με Malwarebytes ' Anti - Malware . Όταν η σάρωση γίνεται , να επιτρέψει το πρόγραμμα για να αφαιρέσετε οποιαδήποτε επικίνδυνα αρχεία που αποκαλύφθηκαν .
Η 11

Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή κανονικά .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα