ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Οι ιοί υπολογιστών

Τρόπος διαγραφής του ιού Regsvr.exe

Το « regsvr.exe ιό», επίσης γνωστή ως " το νέο folder.exe ιός" και "ιός autorun.inf ", είναι μια επιβλαβής ιός τύπου worm που τρώει τη μνήμη και να επιβραδύνει τον υπολογιστή σας . Με την πειρατεία στο μητρώο του υπολογιστή σας , ο ιός εκτελεί αυτόματα κατά την εκκίνηση του συστήματος και λήψεις κακόβουλου λογισμικού στο αρχείο " autorun.inf " . Επειδή ο ιός είναι άμεσα ενεργός κατά την εκκίνηση , απλά διαγράφοντας είναι αδύνατο . Ωστόσο , εάν είστε καταλαβαίνω υπολογιστή, υπάρχει ένας τρόπος για να αφαιρέσετε τον ιό με το χέρι . Οδηγίες
Απενεργοποιήστε το αρχείο Autorun.inf
Η 1

Αναζήτηση σκληρό σας δίσκο για το αρχείο autorun.inf . 2

δεξί κλικ autorun.inf , πηγαίνουν σε το ιδιότητες αρχείου και αποεπιλέξτε το "μόνο για ανάγνωση " επιλογή .
εικόνων 3

Ανοίξτε το αρχείο με το σημειωματάριο και να διαγράψετε όλα τα περιεχόμενα της , στη συνέχεια, αποθηκεύστε .
Η

4 Κάντε δεξί κλικ το αρχείο και πάλι , πηγαίνετε στις ιδιότητες και ελέγξτε ξανά το "μόνο για ανάγνωση " επιλογή , γυρίζοντας πίσω στο . Αυτό θα εμποδίσει τον ιό από το να αποκτήσουν πρόσβαση στον φάκελο .
Εικόνων Msconfig Χρησιμοποιώντας

5

Κάντε κλικ στο κουμπί "Start" στην κάτω αριστερή γωνία της επιφάνειας εργασίας σας , και στη συνέχεια επιλέξτε το " τρέξει " το διάλογο .
Η 6

Πληκτρολογήστε " msconfig " στο διάλογο τρέξιμο . Στο msconfig , κάντε κλικ στην καρτέλα " εκκίνηση " .
Η 7

Ψάξτε για regsvr στα προγράμματα εκκίνησης και την επιλογή , τότε κάντε κλικ στο " ok . " Μια γραμμή θα καταλήξει ρωτά αν θέλετε να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή ή να βγείτε από το msconfig χωρίς επανεκκίνηση . Κάντε κλικ στο " εξόδου χωρίς επανεκκίνηση . "
8

Ανοίξτε το "Πίνακας ελέγχου ", κάντε κλικ στο κουμπί " προγραμματισμένες εργασίες " και να διαγράψει το έργο " At1 " .
Εικόνων Χρήση του μητρώου
Η

9 Κάντε κλικ στο κουμπί "Start" στην κάτω αριστερή γωνία της επιφάνειας εργασίας σας , και στη συνέχεια επιλέξτε το "τρέχει " ο διάλογος .
Η 10

Τύπος " regedit" ο διάλογος τρέξιμο . Αν το " regedit" ανοίγει , προχωρήστε στο βήμα πέντε , αν δεν γίνει δεκτή, η πρόσβαση σε αυτό έχει απενεργοποιηθεί και θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα .
Η 11

Επιστρέψτε στον διάλογο τρέχει και πληκτρολογήστε " gpedit.msc . " Ορισμένες εκδόσεις των Windows XP Home Edition δεν έχουν αυτό το πρόγραμμα , αλλά μπορείτε να το εγκαταστήσετε χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο στην ενότητα Πόροι .
Η 12

Σε gpedit.msc , κάντε κλικ στο " Ρυθμίσεις Υπολογιστή ", στη συνέχεια, η συγκεκριμένη λίστα , κάντε κλικ στο " Πρότυπα διαχείρισης " και επιλέξτε " σύστημα ". Στη λίστα του συστήματος αναζητήσουμε το « εμποδίζουν την πρόσβαση σε εργαλεία επεξεργασίας μητρώου " και να αλλάξετε το για να απενεργοποιήσετε . Στη συνέχεια gpedit.msc εξόδου και επαναλάβετε τα βήματα ένα και δύο για να ανοίξετε το μητρώο .
Η 13

Σε regedit , κάντε κλικ στο κουμπί " Επεξεργασία" στο πάνω δεξιά και επιλέξτε " βρει ". Στη συνέχεια, αναζήτηση για " regsvr.exe » και να διαγράψετε όλα τα αρχεία που ταιριάζουν . Μερικά από τα αποτελέσματα θα διαβάσει " Shell = Explorer.exe regsvr.exe . " Στην περίπτωση αυτή , διαγράψτε μόνο το τμήμα « regsvr.exe » και αφήνουν το " Explorer.exe " μόνο. Πάνω απ 'όλα , βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε να διαγράψετε το ίδιο όνομα regsvr32.exe αρχείο . Αυτό είναι ένα σημαντικό αρχείο συστήματος και δεν πρέπει να αλλάξει .
Εικόνων Διαγραφή του ιού

14

Κλείστε regedit και ανοίξτε την Εξερεύνηση των Windows. Κάντε κλικ στην κύρια μονάδα σκληρού δίσκου σας , πηγαίνετε στο φάκελο "Windows" , και στη συνέχεια ανοίξτε το φάκελο " system32 " .
Η 15

Κάντε κλικ στο " Εργαλεία " και ανοίξτε το " Επιλογές φακέλων ". Απενεργοποιήστε το " Απόκρυψη προστατευμένων αρχείων του συστήματος και φακέλων " επιλογή .
Τετάρτη 16

Βρείτε " regsvr.exe " στο φάκελο system32 , διαγράψετε και να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας .
Εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα