ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Οι ιοί υπολογιστών

Τα συμπτώματα του ιού Email

ιοί των υπολογιστών είναι προγράμματα που είναι γραμμένα για να διαταράξει την ομαλή λειτουργία του υπολογιστή ή δίκτυο . Τα προγράμματα αυτά ονομάζονται ιοί , επειδή είναι εύκολο να εξαπλωθεί και σε άλλα συστήματα και μπορεί να κάνει τους υπολογιστές " άρρωστοι ", με την έννοια ότι δεν θα λειτουργήσει σωστά μια φορά μολυνθεί με το πρόγραμμα . Οι ιοί μπορεί να μπει σε έναν υπολογιστή με διάφορους τρόπους , και μια κοινή μέθοδο της διανομής ενός ιού είναι μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου . Ανοίγοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει ένας ιός μπορεί να σπέρνουν τον όλεθρο στον υπολογιστή σας , και υπάρχουν μερικά συμπτώματα που μπορεί να υποδηλώνουν το σύστημά σας έχει μολυνθεί . Power On και Off
Η

Όταν ένας ιός έχει αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , ο υπολογιστής σας μπορεί να αρχίσει να συμπεριφέρεται με έναν ασυνήθιστο τρόπο . Μεταξύ άλλων πιθανών μη φυσιολογικές λειτουργίες , ο υπολογιστής μπορεί να ξεκινήσει τροφοδοτεί η ίδια ή να απενεργοποιήσετε .

Αν έχετε ανοίξει πρόσφατα ένα ύποπτο e-mail και το σύστημά σας είναι τώρα το κλείσιμο του από μόνη της , θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα μιας ιό e-mail . Άλλοι παράγοντες , συμπεριλαμβανομένης της υπερθέρμανσης , μπορεί επίσης να είναι η αιτία .
Εικόνων Λειτουργίες αργά
Η

Μερικές φορές η μόνη διαφορά που θα παρατηρήσετε στον υπολογιστή σας θα είναι πολύ λεπτή . Ίσως το σύστημά σας τρέχει λίγο πιο αργή από ό, τι έχετε συνηθίσει . Αυτά τα προγράμματα κατά των ιών μπορεί μερικές φορές να αλληλεπιδρούν με τον υπολογιστή σας, ακριβώς αρκετό για να κάνει μια μικρή μείωση στην ταχύτητα επεξεργασίας .

Αλλά ακόμη και αν η διαφορά είναι μικρή , θα πρέπει να πάρετε το σύστημα ελέγχεται με λογισμικό anti-virus . Το πρόγραμμα θα μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο από την επιβράδυνση λειτουργίες του υπολογιστή χωρίς τη γνώση σας .

Η Αυτο - Αντιγράφηκε αρχεία
Η

Ένα πράγμα ότι οι ιοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συχνά προσπαθούν να κάνουμε είναι να γεμίσουν το σκληρό δίσκο ενός υπολογιστή , καθιστώντας το άχρηστο . Ο τρόπος που το πρόγραμμα του ιού λειτουργεί είναι με αυτόματη λήψη ενός αρχείου στο σκληρό δίσκο , όταν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανοίγει . Το συγκεκριμένο αρχείο έχει σχεδιαστεί για να αντιγράψει τον εαυτό του ξανά και ξανά μέχρι ο σκληρός δίσκος τρέχει έξω του χώρου . Έτσι , αν παρατηρήσετε μεγάλου αριθμού αντιγράφων ενός άγνωστου αρχείο στο φάκελο downloads σας ή οπουδήποτε αλλού στο σκληρό σας δίσκο , τότε υπάρχει μια καλή πιθανότητα που έχετε πέσει θύμα ενός ιού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .
Εικόνων Email Η μόλυνση στους φίλους
Η

Αν αρχίσετε να λαμβάνετε μηνύματα από τους φίλους που περιλαμβάνονται στο e-mail λίστα επαφών σας , και λένε ότι πήρε κάποια περίεργα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εσάς δεν κατάλαβαν , αυτό είναι ένα σήμα κινδύνου . Θα πρέπει να τους προειδοποιήσει για να ελέγξει για ιούς στον υπολογιστή τους . Αυτό μπορεί να είναι ένα σύμπτωμα που έχετε ένα ιό e-mail .

Ένας τρόπος που προγράμματα κατά των ιών έχουν εξαπλωθεί είναι από μόνα τους την εκ νέου αποστολή στις επαφές στη λίστα σας . Αυτό γίνεται χωρίς τη γνώση σας και φαίνεται ότι το μήνυμα προέρχεται από εσάς . Όταν οι επαφές ανοίγουν τα μηνύματα , θα μπορούσαν να καταλήξουν με τον ιό πάρα πολύ , η οποία στη συνέχεια θα αντιγράψετε τις διευθύνσεις τους και να στείλουν τον ιό σε άλλους .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα