ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Οι ιοί υπολογιστών

Πώς να αφαιρέσετε έναν ιό Όταν το Norton δεν

Οι ιοί υπολογιστών δεν είναι απλά μια ενόχληση ? Μπορούν να προκαλέσουν μόνιμη βλάβη στον υπολογιστή . Προγράμματα όπως το Norton Antivirus σάρωση για ιούς και να τα αφαιρέσετε . Ενώ Norton λειτουργεί στις περισσότερες περιπτώσεις , μερικές φορές χάνει έναν ιό . Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για αυτό μπορεί να συμβεί , συμπεριλαμβανομένης της απενεργοποίησης του λογισμικού προστασίας από ιούς από τον ιό , ή την αδυναμία του χρήστη να ενημερώσετε τους ορισμούς ιών . Σε κάθε περίπτωση , το επόμενο βήμα είναι να αφαιρέσετε τον ιό με το χέρι. Οδηγίες
Η 1

Προσδιορίστε τον ιό . Μερικές φορές, το Norton θα αναγνωρίσει τον ιό , αλλά δεν θα είναι σε θέση να το αφαιρέσετε . Αν το Norton δεν κατονομάζει τον ιό , παρατηρούμε τι κάνει και να λαμβάνει γνώση των τυχόν προειδοποιητικά μηνύματα . Επισκεφθείτε μια μηχανή αναζήτησης και πληκτρολογήστε στο πλαίσιο αναζήτησης ό, τι ο ιός κάνει τον υπολογιστή σας . Αυτό θα βοηθήσει στον εντοπισμό του ιού . Καταγράψτε το όνομα του ιού , καθώς και όλα τα αρχεία που σχετίζονται με αυτό . 2

Κάντε κλικ στο " Start" και επιλέξτε " Run" από το μενού . Πληκτρολογήστε " msconfig" στο πλαίσιο κειμένου και πατήστε " Enter". Κάντε κλικ στην καρτέλα " Εκκίνηση" και καταργήστε τα αρχεία του ιού .
Εικόνων 3

Τερματίστε τη λειτουργία του υπολογιστή σας . Επανεκκινήστε το , και μόλις ο υπολογιστής επανέρχεται πατήστε το πλήκτρο " F8" στο πληκτρολόγιό σας . Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο έως ότου ο υπολογιστής σας εισέρχεται σε κατάσταση ασφαλούς λειτουργίας . Αυτή η λειτουργία σας δίνει περισσότερο έλεγχο πάνω από τα αρχεία του υπολογιστή .
Η

4 Κάντε κλικ στο κουμπί "Start ". Στο πλαίσιο αναζήτησης , το οποίο θα πρέπει να ανοίξετε κάνοντας κλικ στο " Αναζήτηση" στα Windows XP και προγενέστερα , πληκτρολογήστε τα ονόματα όλων των αρχείων που σχετίζονται με τον ιό . Ένας-ένας , σύρετε τα αρχεία στον κάδο ανακύκλωσης . Κάνετε αυτό έως ότου κάθε αρχείο είναι στον κάλαθο των αχρήστων . Όταν τελειώσετε , να αδειάσει τον κάδο ανακύκλωσης . Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή .
5

Ενημέρωση Norton Antivirus ορισμούς σας . Εκτελέστε μια σάρωση Norton . Δες αν διαπιστώσει οποιαδήποτε άλλους ιούς στο σύστημα .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα