συστήματα

Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> παράθυρα

Πώς να Επεξεργασία ήχου σε έναν υπολογιστή με Windows

Για απλές εργασίες επεξεργασίας , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή εγγραφής ήχου που έρχεται με τα Windows . Για πιο σύνθετες εργασίες , μπορεί να θέλετε να αγοράσετε ένα πιο εξελιγμένο ήχο - μοντάζ εφαρμογή λογισμικού . Θα χρειαστείτε επίσης μια κάρτα ήχου και τα ηχεία του υπολογιστή . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Κάρτες Ήχου
SoundEdit 16
Ηχοληψία και Μοντάζ λογισμικού
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Ανοίξτε το λογισμικό ήχου επεξεργασίας σας . Εάν χρησιμοποιείτε Windows Ηχογράφηση , να το ανοίξετε από το μενού Έναρξη . ( Επιλέξτε Έναρξη , Προγράμματα , στη συνέχεια , στη συνέχεια, Αξεσουάρ , ψυχαγωγία και τελικά Ηχογράφηση . ) 2

Κάντε κλικ στο Άνοιγμα από το μενού Αρχείο και, στη συνέχεια, εντοπίστε το αρχείο που θέλετε να επεξεργαστείτε . Το αρχείο ανοίγει . Αρχεία ήχου περιέχουν μια σειρά από κάθετες γραμμές διαφόρων μηκών . Μοιάζουν με τα " ανιχνευτή ψεύδους " εικόνες που βλέπετε συχνά σε τηλεοπτικές εκπομπές .
Εικόνων 3

Μετακινήστε το ρυθμιστικό προς το μέρος που θέλετε να αρχίζει ή να τελειώνει το κόψιμο στη διαγραφή μέρους ενός υγιούς αρχείο χρησιμοποιώντας την Ηχογράφηση . Από το μενού Επεξεργασία , κάντε κλικ στην εντολή Διαγραφή Πριν Slider ή Διαγραφή Μετά Slider .
Η 4

Πηγαίνετε στο μενού Εφέ για να αλλάξετε την ταχύτητα του αρχείου ήχου και επιλέξτε Αυξήστε την ταχύτητα ή Μείωση ταχύτητας .
< br > 5

Επιλέξτε Αύξηση της έντασης ή Μείωση έντασης από το μενού Εφέ για να αλλάξετε την ένταση του ήχου .
Η 6

Κάντε κλικ Αντίστροφη στο μενού Εφέ για να αντιστραφεί ένα αρχείο ήχου .
Η 7

Κάντε κλικ στο Προσθήκη Echo στο μενού Εφέ για να προσθέσετε μια ηχώ .
8

Κάντε κλικ Επαναφορά στο μενού Αρχείο για να αναιρέσετε τις αλλαγές .
Η 9

Κάντε κλικ στο Save για να αποθηκεύσετε σας αλλαγές. Μόλις αποθηκεύσετε τις αλλαγές , δεν μπορείτε να επαναφέρετε .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα