συστήματα

Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> παράθυρα

Πώς να Paint Vinyl αντικατάσταση των Windows

Είτε θέλετε να καλύψει έως και ζημιές , φρεσκάρετε τα ξεθωριασμένα χρώματα , ή απλά να αλλάξετε σε ένα νέο χρώμα , είναι δυνατόν να ζωγραφίσει τα παράθυρα αντικατάστασης βινυλίου . Το κλειδί είναι να χρησιμοποιήσει χρώμα λατέξ , το οποίο θα διαστέλλονται και συστέλλονται δεξιά μαζί με το βινύλιο. Σωστή προετοιμασία του βινυλίου να δεχθεί το χρώμα είναι επίσης απαραίτητη . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Latex αστάρι
Χρώμα λατέξ
Πρόστιμο γυαλόχαρτο ( 120 grit)
Drop πανί
Κουρέλια
Ήπια απορρυπαντικό
Μικρό δοχείο χρώματος
Ladder
πινέλο
ταινία ζωγράφου
Paint ράβδο ανάδευσης

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Παρασκευή
Η 1

Σκουπίστε το παράθυρο βινυλίου πλαισίων κάτω με ένα υγρό πανί και ήπιο απορρυπαντικό για να αφαιρέσετε τη σκόνη και τη βρωμιά ή τα συντρίμμια . 2

Sand το βινύλιο με ένα γυαλόχαρτο - grit . Το μόνο που χρειάζεται να αγριεύω ελαφρά την επιφάνεια , και τραχιά λείανση θα δείξει , έτσι απαλά με άμμο ακόμα και εγκεφαλικά επεισόδια .
Εικόνων 3

Σκουπίστε το βινύλιο και πάλι για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα που δημιουργούνται από το τρίψιμο . Αφήστε το να στεγνώσει εντελώς βινυλίου .
Εικόνων αστάρωμα και βαφή
Η 4

Απλώστε μια σταγόνα πανί για να προστατεύσει τη γύρω περιοχή . Ανοίξτε και ανακατεύετε το έναυσμα. Βρέξτε μερικά κουρέλια και να τους κρατήσει κοντά σε περίπτωση ατυχήματος , σταλαγματιές ή διαρροές .
5

Ρίξτε μια μικρή ποσότητα του εκκινητή σε ένα δοχείο που μπορείτε εύκολα να κρατήσει στο χέρι σας, ενώ ζωγραφική .
< br > 6

Βουρτσίστε το έναυσμα latex για να το βινύλιο , φροντίζοντας να καλύπτει όλους τους τομείς , συμπεριλαμβανομένων των γωνιών και των ακμών . Εφαρμόστε το αστάρι μόνο ένα λεπτό στρώμα . Δεν θα καλύψει όλα το χρώμα του βινυλίου, αλλά θα επιτρέψει το χρώμα για να το πράξουν . Πινελιές και την κατεύθυνση των εγκεφαλικών επεισοδίων δεν έχει σημασία. Το σημαντικό μέρος της εφαρμογής του ασταριού είναι να καλύπτει όλους τους τομείς .
Η 7

Αφήστε το αστάρι να στεγνώσει εντελώς πριν προχωρήσετε . Αυτό συνήθως διαρκεί δύο έως τέσσερις ώρες .
8

Ρίξτε μια μικρή ποσότητα χρώματος σε ένα μικρό καθαρό δοχείο και να πάρει ένα καθαρό πινέλο .
Η 9

Ξεκινήστε από το υψηλότερο σημείο και να εργαστούν προς μία κατεύθυνση , το βούρτσισμα το χρώμα πάνω στο πλαίσιο του παραθύρου του βινυλίου, σε καιρό , ακόμα και εγκεφαλικά επεισόδια . Μια μια λεπτή επίστρωση . Εργαστούν μεθοδικά και προσεκτικά , φροντίζοντας το χρώμα καλύπτει όλες τις γωνίες , ακμές και τις ρωγμές . Αν το χρώμα δεν παρέχει πλήρη κάλυψη , δεν εφαρμόζουν ένα παχύτερο στρώμα. Απλά αφήστε την πρώτη στρώση να στεγνώσει εντελώς και εφαρμόστε μια δεύτερη στρώση .
Η 10

Αφήστε το χρώμα να στεγνώσει λίγο , αλλά όχι εντελώς , πριν αφαιρέσετε την ταινία του ζωγράφου .
Η 11

Κρατήστε βούρτσα βολικό να αγγίξει έως και οποιεσδήποτε περιοχές όπου λεκέδες ταινία του ζωγράφου ή αφαιρεί το χρώμα ενός μικρού καλλιτέχνη .
Η 12

Αφήστε το χρώμα να στεγνώσει καλά και στη συνέχεια να επιθεωρήσει το παράθυρο προσεκτικά . Αν βρείτε τα σημεία που χάσατε , χρησιμοποιήστε τη βούρτσα καλλιτέχνες να τους αγγίξει προσεκτικά . Οι κηλίδες touch -up θα συνδυάσει μέσα καθώς στεγνώνουν και θα έχετε μια τέλεια ζωγραφισμένο παράθυρο αντικατάστασης βινυλίου .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα