συστήματα

Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> παράθυρα

Τύποι Εξωτερικά παραθυρόφυλλα

παραθυρόφυλλα Εξωτερική έρχονται σε διάφορες μορφές και είναι κατασκευασμένα από ξύλο , βινύλιο , μέταλλο ή ένα σύνθετο από ξύλο και βινύλιο . Εξωτερικά παραθυρόφυλλα έρχονται σε μια ευρεία ποικιλία των μεγεθών για να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε μέγεθος του παραθύρου . Louvered
Η

Louvered παραθυρόφυλλα έχουν οριζόντιες ράγες που είναι μόνιμα λοξά σε γωνία για να αφήσει τον αέρα μέσα Μπορούν έναν πίνακα από πάνω προς τα κάτω ή δύο μικρούς πίνακες με ένα ευρύ λωρίδα εάν το υλικό μεταξύ .

Η Raised Paneled
Η

Raised επένδυση παραθυρόφυλλα έχουν πάνελ κέντρο που είναι παχύτερο από ό, τι το υπόλοιπο του κλείστρου . Μεγαλωμένη επένδυση παντζούρια μοιάζουν πολύ με μια πόρτα ντουλάπι της κουζίνας .

Η Board - Ν - Batten
Η

Διοικητικό Συμβούλιο - Ν - Batten παραθυρόφυλλα είναι ξύλινα πηχάκια που είναι τοποθετημένα κάθετα είτε κοντά μεταξύ τους ή με ένα κενό διάστημα μεταξύ των περσίδων . Οι ράγες που συνδέονται με δύο παχύτερα κομμάτια ξύλου που οριζοντίως σε όλη τους ( το ένα κοντά στην κορυφή και μία κοντά στο κάτω μέρος ) .
Εικόνων Bahama
Η

Bahama παραθυρόφυλλα να μοιάζει με μια γρίλιες κλείστρου . Παραθυρόφυλλα Bahama έχουν ένα στενότερο πλαίσιο και , αντί να διαιρείται οριζόντια , έχουν ένα στενό πίνακα διαιρώντας τα κάθετα.
Εικόνων Ακορντεόν Ρολά
Η

παντζούρια Ακορντεόν χρησιμοποιούνται ως προστασία από σφοδρές θύελλες . Λειτουργούν ακριβώς όπως ένα ακορντεόν , τραβώντας προς τα έξω από τη μία πλευρά στην άλλη και το δίπλωμα μέχρι να είναι σχεδόν αόρατο .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα