συστήματα

Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> παράθυρα

Πώς να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης ενός χρήστη στο Active Directory

Active Directory επιτρέπει στους διαχειριστές του δικτύου των Windows για την κεντρική διαχείριση των λογαριασμών των χρηστών , και άλλους πόρους σε ένα δίκτυο . Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν ένα μόνο όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε σε οποιοδήποτε υπολογιστή του τομέα Active Directory . Αν ξεχάσετε τον κωδικό σας , μπορείτε να την επαναφέρετε από το Active Directory κονσόλα διαχείρισης χρηστών . Πρέπει να είστε διαχειριστής Active Directory με τα κατάλληλα δικαιώματα για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης ενός χρήστη . Οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο κουμπί " Έναρξη ", πληκτρολογήστε " Mmc " στο πλαίσιο αναζήτησης στο κάτω μέρος του μενού Έναρξη και πατήστε το πλήκτρο " Enter". Αν δεν βλέπετε το πλαίσιο αναζήτησης , κάντε κλικ στο " Run ", πληκτρολογήστε " Mmc " στην διαλόγου τρεξίματος και πατήστε " Enter". 2

Κάντε κλικ στο μενού "Αρχείο" στο παράθυρο MMC , και επιλέξτε "Add /Remove Snap -in . "
εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " Add" για να δείτε τη λίστα των διαθέσιμων συμπληρωματικών προγραμμάτων , επιλέξτε " Active Directory Users and Computers " στη λίστα και κάντε κλικ στο κουμπί " Προσθήκη ".
Η

4 Κάντε κλικ στο κουμπί " Κλείσιμο" , στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί " OK" .
5

Πλοηγηθείτε στο "Χρήστες και Υπολογιστές της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory /τομέα /Users " snap-in στο αριστερό παράθυρο , όπου" τομέας " είναι το όνομα του τομέα Active Directory σας .
Η

6 κάντε δεξί κλικ στο όνομα του χρήστη που θέλετε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης για στο δεξιό παράθυρο και επιλέξτε " Επαναφορά κωδικού πρόσβασης. "
Η 7

Πληκτρολογήστε ένα νέο κωδικό πρόσβασης στο πλαίσιο Κωδικός πρόσβασης και Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης .
8

Κάντε κλικ στο " OK". < br >

Η

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα