συστήματα

Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> παράθυρα

Πώς να εγκαταστήσετε Bertha παντζούρια

Bertha ™ Υψηλής Ταχύτητας ( HV ) Ακορντεόν παραθυρόφυλλα ή πάνελ - κατασκευασμένα από ελαφρύ αλουμίνιο επικαλυμμένο σε τοίχο ταιριάζει το χρώμα σμάλτα και αντισκωριακής μέρη - να προστατεύσει τα σπίτια και τις επιχειρήσεις κατά την ωμή βία της θύελλας και Κατηγορία 5 ( έως 230 mph) τυφώνες . Με τη σωστή παντζούρια μέγεθος , βασικά do-it -yourself δεξιότητες και την προσοχή στη λεπτομέρεια , μπορείτε να εγκαταστήσετε γρήγορα Bertha τα HVS . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Bertha ™ HV παραθυρόφυλλα
που λειτουργεί με μπαταρία ή ηλεκτρικό κατσαβίδι
κατσαβιδιών
Βοηθοί
που λειτουργεί με μπαταρία ή ηλεκτρικό τρυπάνι
τρυπάνια
Επίπεδο < br > καλαφάτισμα ( προαιρετικό )
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Framing
Η 1

Αγορά Bertha ™ HV παντζούρια για να χωρέσει τις διαστάσεις παραθύρων σας ( μέχρι 16 μέτρα ύψος ) απευθείας από το κατασκευαστής και επιβεβαιώνουν , κατά την παράδοση , ότι έχετε όλα τα επιμέρους τμήματα του κλείστρου - άνω και κάτω τμήματα πλαισίου ( tracks ) , αριστερά και δεξιά τμήματα πλαισίου ( λεπίδες διαφράγματος ) , HV οκτώ βίδες και ούπα ( επίσης γνωστή ως συγκεκριμένες βίδες ή Tapcons ) . 2

Κατασκευάστε την πρώτη σας κλείστρου με την τακτοποίηση των τεσσάρων τμημάτων του πλαισίου στο έδαφος κοντά στον τοίχο, όπου σκοπεύετε να εγκαταστήσετε το κλείστρο . Θέσει τα τμήματα στις αντίστοιχες θέσεις τους για να σχηματίσουν ένα πλαίσιο κουτί με τον πυθμένα /περβάζι του πλαισίου πιο κοντά στο τοίχωμα . Οι πλάτες του κάθε κομμάτι θα πρέπει να αντιμετωπίσει με τα μέτωπα στο έδαφος .
Εικόνων 3

Κάντε το πλαίσιο κλείστρου με την επένδυση μέχρι τις γωνίες του κάθε κομματιού. Στερεώστε μαζί με δύο HV βίδες σε κάθε γωνία .
Η 4

Σήκωσε το πλαίσιο κλείστρου έτσι ώστε το πίσω μέρος του πλαισίου αντιμετωπίζει τον τοίχο και το κάτω μέρος περβάζι να ακουμπήσει στο έδαφος .
Η 5

Ξεδιπλώστε τα παντζούρια ακορντεόν εν μέρει να σταθεροποιηθεί το πλαίσιο , όπως το βάρος των πτερυγίων διπλωμένα τοποθετεί πίεση στο πάνω κομμάτι και μπορεί να προκαλέσει την κορυφή να υποκύψει ή όλο το πλαίσιο για να ανατραπεί .
εικόνων Τοποθέτηση
Η 6

Επιλέξτε ένα τρυπάνι που ταιριάζει με το μέγεθος του προ - διάτρητοι τρύπες που βρίσκονται κατά μήκος των συνόρων του πλαισίου .
Η

7 Τοποθετήστε το πλαίσιο , με τη βοήθεια του ένα ή περισσότερα άτομα , γύρω από το παράθυρο .
8

Τρυπήστε με ένα από τα κορυφαία γωνία προ -τρύπες και στο εξωτερικό τοίχο περισφίγγει το παράθυρό σας .
Η 9

Screw μια άγκυρα μέσα στην τρύπα και να ζητήσει από τον βοηθό σας ( ες ) για να υποστηρίξει το βάρος του πλαισίου , ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα επίπεδο για να ελέγξετε την τοποθέτηση του επάνω κομματιού . Εάν το επίπεδο , επαναλάβετε τη διαδικασία τοποθέτησης γεώτρησης /βίδα στην άλλη επάνω γωνία . Αν όχι , σιγά-σιγά πίσω από τη βίδα ένα μικρό ποσό , ρυθμίστε την τοποθέτηση του πλαισίου μέχρι το επίπεδο , σφίξτε ξανά τη βίδα και επαναλάβετε με το άλλο γωνία .
Η 10

Χρησιμοποιήστε το επίπεδό σας για να ελέγξετε τη θέση της παρακολουθείτε και πάλι . Εάν το επίπεδο , επαναλάβετε τη διαδικασία τοποθέτησης γεωτρήσεων /βίδα σε ένα προ - διάτρητοι τρύπα στο κέντρο του πάνω κομματιού . Αν όχι , σιγά-σιγά , πιέστε το επάνω τμήμα του πλαισίου με το χέρι σας μέχρι το κομμάτι είναι επίπεδο και , στη συνέχεια, ανοίξτε την τρύπα και να ρυθμίσετε τη βίδα . Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία με κάθε ανανέωση κομμάτι προ-τρυπάνι τρύπα των συνόρων , και στη συνέχεια επιβεβαιώστε την κατακόρυφη τοποθέτηση παραθυρόφυλλα σας με το επίπεδό σας .
Η 11

Επαναλάβετε τις οδηγίες στα βήματα 3 και 4 για να στερεώσετε τις κάτω γωνίες το τείχος .
Η 12

Close ( ξεδιπλώνονται εντελώς) και ασφαλίστε τα παραθυρόφυλλα σας για να ελέγξετε ότι ανοίγει και να κλείνει εξίσου σε κάθε πλευρά . Επαναλάβετε τις οδηγίες στο Βήμα 5 για το κάτω κομμάτι .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα