συστήματα

Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> παράθυρα

Πώς να απαλλαγείτε από το Norton Task Bar

Όταν εγκαθιστάτε ένα προϊόν Symantec Norton στον υπολογιστή σας ( όπως το Norton System Works ή το Norton Antivirus ) , μια γραμμή εργασιών παίρνει θέση στο εσωτερικό του προγράμματος περιήγησης στο Web του υπολογιστή σας . Αυτή η γραμμή εργασιών (ονομάζεται επίσης " εργαλείων" ) προσθέτει χαρακτηριστικά στο πρόγραμμα περιήγησής σας στο Web που σας επιτρέπουν να ελέγξετε γρήγορα πόσο ασφαλής οποιαδήποτε συγκεκριμένη ιστοσελίδα , πριν να το επισκεφθείτε . Αν θέλετε να αφαιρέσετε τη γραμμή εργασιών Norton από το πρόγραμμα περιήγησης στο Web , θα πρέπει να πάτε στο πρόγραμμα περιήγησης στο Web και να σακί γύρω . Οδηγίες
Η

1 Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης στο Web . 2

Εντοπίστε την κύρια γραμμή εργασιών στο επάνω μέρος του προγράμματος περιήγησης στο Web . Αυτή είναι η γραμμή εργασιών που έχει το "Αρχείο" και " Εργαλεία" μενού , μεταξύ άλλων . Αυτό ονομάζεται το "μενού" bar .
Εικόνων 3

δεξί κλικ οπουδήποτε στο "Menu " bar που δεν καταλαμβάνεται από το εικονίδιο για ένα drop-down μενού . Αυτό θα ανοίξει μια λίστα με όλα τα διάφορα μπαρ εργασία που είναι εγκατεστημένα στο πρόγραμμα περιήγησης στο Web .
Η

4 Κάντε κλικ στο " Norton Toolbar . " Αυτό θα αφαιρέσει τη γραμμή εργασιών /γραμμή εργαλείων Norton από πρόγραμμα περιήγησης στο Web .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα