συστήματα

Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> παράθυρα

Πώς να ανακτήσει ένα Compaq Presario 6000

Όπως μπορείτε να περιηγηθείτε στο Internet με το Compaq Presario 6000 σας , μπορεί δυνητικά να εκτεθούν σε οποιοδήποτε αριθμό από τον ιό ή spyware προγράμματα που μπορεί να καταστρέψει το λειτουργικό σας σύστημα . Σε περίπτωση που ο υπολογιστής σας τελικά σταματήσει να λειτουργεί , η Presario 6000 περιλαμβάνει μια επιλογή για να ανακτήσει το λειτουργικό σύστημα πίσω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις . Οι επιλογές που πρέπει να επιλέξετε για να ανακτήσει το Presario 6000 θα διαφέρει ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα που έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή . Οδηγίες
Windows XP

1

Αποσυνδέστε το καλώδιο δικτύου σας Presario 6000 και τα καλώδια για περιφερειακές συσκευές, όπως εκτυπωτές ή δίσκους USB . Κάντε κλικ στο "Start" μενού και επιλέξτε " Όλα τα προγράμματα ". 2

Πλοηγηθείτε στο " HP Εργαλεία" και επιλέξτε το " HP PC System Recovery " επιλογή . Επιλέξτε " Ναι " και περιμένετε για την Presario 6000 για επανεκκίνηση. Κάντε κλικ στο " OK" όταν εμφανιστεί το παράθυρο ανάκαμψη .
Εικόνων 3

Επιλέξτε "Next" και κάντε κλικ στο κουμπί " Ναι". Επιλέξτε "Next" και επιλέξτε το " Καταστροφικές Recovery " επιλογή . Κάντε ξανά κλικ στο "Next" .
Η

4 Ακολουθήστε τις οθόνες εγκατάστασης των Windows που εμφανίζονται για να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό χρήστη των Windows XP και να επιλέξετε τις ρυθμίσεις ώρας και ημερομηνίας που θα χρησιμοποιηθεί για Compaq Presario 6000 σας
< . br >
Windows Vista
5

Αφαιρέστε τυχόν καλώδια που συνδέονται με το Compaq Presario 6000 για περιφερειακές συσκευές , όπως μια εξωτερική μονάδα USB ή Ethernet καλώδιο δικτύωσης . Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Windows "Start" και πλοηγηθείτε στο " All Programs" και " Recovery Manager . "
Η

6 Επιλέξτε το " HP Recovery Manager " επιλογή . Επιλέξτε " Επιλογές για προχωρημένους " και κάντε κλικ στο " Recovery System ".
Η 7

Επιλέξτε "Next ", μετά την Presario επανεκκίνηση . Το παράθυρο ανάκαμψη εμφανίζεται στην οθόνη . Επιλέξτε " Όχι" στο " Επαναφορά Συστήματος της Microsoft " άμεση και επιλέξτε " Next".
8

Κάντε κλικ στο " Next" και πάλι για να διαμορφώσετε το Presario 6000 και επανεγκατάσταση των Windows Vista . Περάστε από τις οδηγίες στην οθόνη για να επιλέξετε τις επιλογές των Windows Vista σας , όπως το όνομα χρήστη και τη ζώνη ώρας .
Εικόνων των Windows 7
Η 9

Αποσυνδέστε τυχόν πρόσθετες συσκευές USB ή καλώδια δικτύου συνδεδεμένο στον υπολογιστή Compaq Presario 6000 . Τερματίστε όλες τις εφαρμογές που τρέχουν και να ανοίξετε το μενού " Έναρξη " .
Η 10

Τύπος " Recovery Manager " στο πλαίσιο αναζήτησης και πατήστε " Enter". Κάντε κλικ στο εικονίδιο ανάκαμψης . Το παράθυρο ανάκαμψη είναι προσβάσιμα και με την επιλογή " Όλα τα προγράμματα " και " Recovery Manager . "

11

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο με την ένδειξη " Recovery System ", το οποίο βρίσκεται στο κάτω μέρος του " Χρειάζομαι βοήθεια αμέσως " κλάσης . Επιλέξτε το "Next " όταν ο Presario 6000 επανεκκινήσεις .
Η 12

Επιλέξτε " Όχι " για να καθορίσετε ότι δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα Microsoft επιλογή Επαναφορά .
Η 13 Επιλέξτε " Next" και " Next" και πάλι θα αρχίσει να ανακάμπτει το Compaq Presario 6000 .

Χρησιμοποιήστε την εγκατάσταση των Windows 7 σας ζητήσει να επιλέξετε διάφορες επιλογές σας , όπως το όνομα της διαχειριστικής χρήσης και ρύθμιση ζώνης ώρας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα