συστήματα

Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> παράθυρα

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση CMD Από το μενού Έναρξη

Η γραμμή εντολών στα λειτουργικά συστήματα των Windows , που αναφέρεται επίσης από τα αρχικά " CMD ", είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να δείτε πληροφορίες για το σύστημά σας και να κάνετε αλλαγές όταν είναι απαραίτητο . Η γραμμή εντολών χρησιμοποιεί ενσωματωμένες εντολές που μπορείτε να πληκτρολογήσετε στο παράθυρο διαλόγου για να περιηγηθείτε στους καταλόγους του συστήματος ? Διαγράψετε, να μετακινήσετε και να αντιγράψετε τα αρχεία ? Τρέξει τα προγράμματα ? Ακόμα και να διαμορφώσετε τους σκληρούς δίσκους , μεταξύ άλλων καθηκόντων . Εντολών του προγράμματος Microsoft Windows " μπορεί να βρεθεί σε όλα τα σημαντικά λειτουργικά συστήματα , συμπεριλαμβανομένων των Windows XP , Vista και 7 . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
λειτουργικό σύστημα Windows

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Windows XP
Η

1 Κάντε κλικ στο κουμπί " Start" στην κάτω αριστερή γωνία του υπολογιστή οθόνη . 2

Σύρετε το ποντίκι σας πάνω από το "All Programs " λίστα για να την αναπτύξετε .
εικόνων 3

το δείκτη του ποντικιού σας στο μενού " αξεσουάρ " . Κάντε δεξί κλικ στο πρόγραμμα "Command Prompt" αντιπροσωπεύεται από ένα εικονίδιο μικρό μαύρο κουτί . Επιλέξτε " Pin στο μενού Έναρξη " από τη λίστα μενού επιλογών .
Η

4 Κάντε κλικ στο " Command Prompt" από τη λίστα μενού Έναρξη των προγραμμάτων για την πιο αριστερή στήλη στην οθόνη σας .
< br >
τα Windows Vista και 7
5

Κάντε κλικ στο κουμπί λογότυπο των Windows "Start" μενού .
Η 6

Τύπος είτε "cmd " ή "Command Prompt" η " Αναζήτηση προγραμμάτων και αρχείων " κουτί . Περιμένετε για τα Windows για να δημιουργήσετε μια λίστα των προγραμμάτων από τα οποία να επιλέξει .
Η 7

δεξί κλικ στο εικονίδιο το μαύρο κουτί του Prompt προγράμματος εντολών από την λίστα των αποτελεσμάτων αναζήτησης . Κάντε κλικ στο " Pin to Start Menu ".
8

Κάντε κλικ στο κουμπί λογότυπο των Windows για να ανοίξετε το μενού Έναρξη . Κάντε κλικ στο " εντολών των Windows Επεξεργαστής " από την αριστερή στήλη Έναρξη λίστα μενού .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα