συστήματα

* Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> παράθυρα

Πώς να αλλάξετε ή να προσθέσετε OEM

Όταν ανοίξετε το μενού " Έναρξη " σε έναν υπολογιστή PC που τρέχει Windows XP , ενδέχεται να παρατηρήσετε ένα εικονίδιο και ένα σύνδεσμο που αφορούν τον κατασκευαστή του μηχανήματος . Κατασκευαστές αρχικού εξοπλισμού , ή ΚΑΕ , οι οποίοι παράγουν οι υπολογιστές έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το δικό τους "Start" μενού στα Windows . Μπορείτε να προσθέσετε μια χαμένος κρίκος OEM ή να αλλάξετε το κείμενο του συνδέσμου , τροποποιώντας τις ρυθμίσεις μητρώου του υπολογιστή . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε Διοικητική όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης
εικόνων Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Συνδεθείτε στον υπολογιστή σας με ένα χαρτί διοικητικής όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης .

2

Ανοίξτε το μενού " Έναρξη " , κάντε κλικ στο " Run" και πληκτρολογήστε " regedit " στο πλαίσιο διαλόγου . Πατήστε "OK" για να ξεκινήσετε το εργαλείο Registry Editor .
Εικόνων 3

Πλοηγηθείτε στον ακόλουθο κατάλογο στο Φτηνές 4

διπλό κλικ στην εγγραφή με την ένδειξη " NoOEMLinkInstalled , " enter " 0 " ως τιμή δεδομένων και κάντε κλικ στο "OK".
5

Πηγαίνετε στο HKEY_CLASSES_ROOT \\ CLSID \\ { 2559a1f6 - 21d7 - 11d4 - bdaf - 00c04f60b9f0 } ] δευτερεύον κλειδί .
Η

6 κάντε διπλό κλικ στο στοιχείο με την ένδειξη " ( Προεπιλογή ) " και πληκτρολογήστε το όνομα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τη σύνδεση OEM .
Η 7

Ανοίξτε το μενού "Επεξεργασία" , μεταβείτε στην ενότητα " Νέα " υπομενού και επιλέξτε " String ". Ονομάστε το string " InfoTip , " και συμπληρώστε στο πεδίο δεδομένων με το κείμενο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο σύνδεσμο ΚΑΕ .
8

Πηγαίνετε πίσω στο μενού "Επεξεργασία" και το " New " υπομενού , και επιλέξτε " κλειδί ". Ονομάστε το πλήκτρο " DefaultIcon " και ορίστε την τιμή του κλειδιού στη διαδρομή του αρχείου της εικόνας εικονίδιο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε με το σύνδεσμο ΚΑΕ .
Η 9

Πηγαίνετε στο HKEY_CLASSES_ROOT \\ CLSID \\ { 2559a1f6 - 21d7 - 11d4 - bdaf - 00c04f60b9f0 } \\ Instance δευτερεύον κλειδί \\ InitPropertyBag .
Η 10

Δημιουργήστε μια νέα σειρά , το όνομα "Command " και συμπληρώστε στο πεδίο δεδομένων με το ίδιο όνομα που επιλέξατε στο βήμα 6 .

11

Δημιουργήστε μια άλλη σειρά , το όνομα " param1 " και συμπληρώστε στο πεδίο δεδομένων με τον υπολογιστή ή τη διεύθυνση web που θέλετε το σύνδεσμο για να ενεργοποιήσετε . Όταν κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή , το νέο εικονίδιο ΚΑΕ και θα εμφανιστεί η σύνδεση .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα