συστήματα

Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> παράθυρα

Χρησιμοποιώντας Carbide γυαλί τρυπανιών κοπής

γυαλί γεώτρησης μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο . Γιατί το γυαλί είναι τόσο εύθραυστο , που συνήθως δεν μπορούν να ανοιχτούν με το πρότυπο ελικοειδή τρυπάνια . Έχουν την τάση να αρπάξει και τσιπ το γυαλί , το οποίο αναπόφευκτα οδηγεί σε ρωγμές , ενώ γεώτρηση . Αντ 'αυτού , χρησιμοποιήστε τρυπάνια καρβιδίου γυαλί κοπής . Κόβουν μέσα από το γυαλί σε πολύ μικρότερες μπουκιές , η οποία μειώνει σημαντικά την πιθανότητα της πυρόλυσης του γυαλιού . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το καρβίδιο κομμάτια από γυαλί κοπής για τη διάνοιξη όλων των τύπων γυαλιού , συμπεριλαμβανομένων των μπλοκ από γυαλί , καθρέπτες και των υαλοπινάκων . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
2 πίνακες , 2 ίντσες από 4 ίντσες
Cordless τρυπάνι
μάνικα κήπων

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Τοποθετήστε δύο 2 -by πίνακες - 4 - ιντσών σε μια σταθερή επιφάνεια , όπως ένα δρόμο ή πεζοδρόμιο . Τοποθετήστε το ποτήρι να διάτρητοι απευθείας στην κορυφή των διοικητικών συμβουλίων . Το σημείο όπου θα μπορούν να ασκηθούν η τρύπα θα πρέπει να είναι ακριβώς πάνω από μία από τις σανίδες , ή όσο πιο κοντά σε έναν πίνακα όσο το δυνατόν . 2

Στρέψτε την άκρη μιας μάνικας ποτίσματος στο σημείο όπου η οπή θα είναι διάτρητοι . Ενεργοποιήστε το νερό έτσι ώστε ένα μικρό , έστω στάλα δροσερό νερό ρέει πάνω από το σημείο .
Εικόνων 3

Σφίξτε το καρβίδιο γυαλί κοπής τρυπάνι στο τσοκ ένα ασύρματο τρυπάνι . Επιλέξτε ένα κομμάτι που ταιριάζει με τη διάμετρο της τρύπας που θέλετε να τρυπήσετε .
Η

4 Ρυθμίστε την ταχύτητα του τρυπανιού στη χαμηλή , και ο δείκτης πορείας να διαβιβάσει . Τοποθετήστε το άκρο της λεπίδας του τρυπανιού επί τόπου για να είναι διάτρητοι . Ευθυγραμμίστε το τρυπάνι , έτσι ώστε το bit δείχνει προς την επιθυμητή κατεύθυνση της οπής .
5

Πιέστε σκανδάλη του τρυπάνι ελαφρώς, έτσι ώστε η αιχμή αρχίζει να γυρίζετε αργά . Εφαρμόστε ελαφρά πίεση στο τρυπάνι μια τρύπα έως ότου αρχίζει να σχηματίζεται στο ποτήρι .
Η 6

Αυξήστε την ταχύτητα του τρυπανιού , όπως η τρύπα γίνεται μεγαλύτερο, αλλά αποφευχθεί η υπερβολική καθοδική πίεση στο τρυπάνι . Αφήστε το λίγο να κάνει τη δουλειά . Αύξηση της ροής του νερού , όπως η τρύπα γίνεται μεγαλύτερο για να κρατήσει το γυαλί και το δροσερό κομμάτι .
Η 7

Σταματήστε το τρυπάνι και αφαιρέστε το τρυπάνι προσεκτικά μετά η τρύπα έχει ολοκληρωθεί.
< Br >
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα