συστήματα

Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> παράθυρα

Πώς να διαχειριστείτε το PC σας από οπουδήποτε

Αν ταξιδεύετε πολύ και θέλουν να αφήσετε τον υπολογιστή σας στο σπίτι και να διαχειριστείτε τη συσκευή από έναν άλλο υπολογιστή , μπορείτε να το κάνετε όσο ο υπολογιστής σας είναι συνδεδεμένος στο Internet . Το χαρακτηριστικό που επιτρέπει να συμβεί αυτό είναι το Remote Desktop Connection λογισμικό , με το οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο PC σας από οπουδήποτε έχετε μια σύνδεση στο Internet . Μόλις ρυθμίσετε τον υπολογιστή σας έτσι ώστε Remote Desktop είναι ενεργοποιημένη σε αυτό , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα-πελάτη σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας σε έναν άλλο υπολογιστή για να έχετε πρόσβαση στον υπολογιστή σας . Οδηγίες
Η 1

Συνδεθείτε στον υπολογιστή σας που θέλετε να έχετε πρόσβαση από οπουδήποτε . 2

Κάντε κλικ στο " Έναρξη ", πληκτρολογήστε " cmd" και πατήστε το πλήκτρο " Enter". Πληκτρολογήστε " ipconfig " στο παράθυρο της γραμμής εντολών και, στη συνέχεια , πιέστε το πλήκτρο "Enter " και σημειώστε τη διεύθυνση IP του υπολογιστή .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " Έναρξη ", κάντε δεξί κλικ στο " Computer " και στη συνέχεια , ανοίξτε την ενότητα "Remote ρυθμίσεις " .
Η

4 Κάντε κλικ στο " Να επιτρέπονται συνδέσεις από οποιονδήποτε υπολογιστή ... " επιλογή ( η δεύτερη επιλογή κάτω από το "Remote Desktop " header) και κάντε κλικ στο " OK".
5

Συνδεθείτε με τον υπολογιστή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλον υπολογιστή σας που μόλις δημιουργήσει Remote Desktop για .
Η

6 Κάντε κλικ στο κουμπί " Έναρξη ", πληκτρολογήστε " Remote Desktop" και πατήστε το πλήκτρο " Enter". Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση IP που βρέθηκε νωρίτερα στο Remote Desktop Connection παράθυρο πελάτη και πατήστε το πλήκτρο " Enter".
Η

7 Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης και πατήστε το πλήκτρο " Enter" για να συνδεθείτε με τον υπολογιστή και να διαχειριστείτε αυτό .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα