συστήματα

Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> παράθυρα

Πώς να εγκαταστήσετε ένα ασύρματο προσαρμογέα χωρίς CD

Κατά τη διάρκεια της χρήσης του υπολογιστή σας , είναι φυσιολογικό να χάσετε ή τυχαία πετάξει έξω τους δίσκους εγκατάστασης που συνοδεύει το υλικό του υπολογιστή σας . Το μόνο που πραγματικά παρατηρήσετε ότι οι δίσκοι δεν είναι γύρω , όταν τους , όπως όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε έναν προσαρμογέα ασύρματου δικτύου που χρειάζεται οδηγούς για να λειτουργήσει σωστά χρειάζεται πραγματικά . Ευτυχώς , μπορείτε να ρυθμίσετε το λειτουργικό σύστημα των Windows για να βρει αυτόματα και να εγκαταστήσετε τα νεότερα προγράμματα οδήγησης για τον προσαρμογέα ασύρματου δικτύου σας . Οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο "Start" κουμπί μενού και πληκτρολογήστε " Windows Update " ( χωρίς τα εισαγωγικά ) στο πεδίο αναζήτησης . Κάντε κλικ στο " Windows Update " στα αποτελέσματα αναζήτησης . Windows Update πρέπει να είναι ενεργοποιημένη ή η αυτόματη λήψη του οδηγού δεν θα λειτουργήσει σωστά . 2

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Αλλαγή ρυθμίσεων " στην αριστερή πλευρά του παραθύρου του Windows Update . Κάντε κλικ για να επιλέξετε " Αυτόματη εγκατάσταση ενημερώσεων ( προτείνεται) " από το drop -down μενού στην ενότητα " Σημαντικές ενημερώσεις " . Κάντε κλικ στο " OK" και κλείστε το παράθυρο του Windows Update .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο κουμπί "Start" μενού και επιλέξτε " Συσκευές και εκτυπωτές ". Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του υπολογιστή και επιλέξτε "Ρυθμίσεις εγκατάστασης συσκευής . "
Η

4 Κάντε κλικ για να επιλέξετε " Ναι , το κάνει αυτό αυτόματα " για να επιτρέψετε στα Windows να κατεβάσετε αυτόματα το λογισμικό του προγράμματος οδήγησης για το εγκατεστημένο υλικό σας . Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση αλλαγών" .
5

Απενεργοποιήστε τον υπολογιστή σας . Τοποθετήστε τον προσαρμογέα ασύρματου δικτύου , συνδέοντας το στη θύρα USB του υπολογιστή σας ή σπρώχνετε την κάρτα ασύρματου προσαρμογέα στην υποδοχή κάρτας PC από την πλευρά του φορητού υπολογιστή σας .
Η 6

Ανάψτε τον υπολογιστή σας και αφήστε το λειτουργικό σύστημα να φορτώσει εντελώς . Τα Windows θα εμφανίσει ένα μήνυμα που δείχνει ότι το νέο υλικό έχει βρεθεί . Μετά από λίγα λεπτά , θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που σας ενημερώνει ότι τα προγράμματα οδήγησης συσκευών για το νέο υλικό σας έχει εγκατασταθεί . Αν σας ζητηθεί να βρείτε προγράμματα οδήγησης της συσκευής για τον προσαρμογέα δικτύου σας , επιλέξτε την επιλογή " Windows για αυτόματη λήψη και εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης συσκευών" . Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης για τον προσαρμογέα ασύρματου δικτύου . Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας , εάν σας ζητηθεί , για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα