συστήματα

Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> παράθυρα

Πώς να ενημερώσετε AGESA 02.08.15

AGESA 8.2.15 είναι ένα πρόγραμμα υπολογιστή που λειτουργεί το BIOS για την AMD μητρική πλακέτα μάρκας σας . Αυτό το πρόγραμμα είναι υπεύθυνη για σημαντικές εργασίες όπως την προετοιμασία σκληρό σας δίσκο και τη φόρτωση του λειτουργικού σας συστήματος , μεταξύ άλλων . Εάν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις για την εγκατάσταση AGESA 08/02/15 , μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τους μέσα σε ένα μόνο παράθυρο του προγράμματος στο λειτουργικό σας σύστημα που ονομάζεται Device Manager. Οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο "Start" σφαίρα στην κάτω αριστερή γωνία της επιφάνειας εργασίας των Windows . 2

Τύπος " Διαχείριση Συσκευών" μέσα στο κουτί αναζήτησης στο κάτω μέρος του "Start" μενού . Όταν το εικονίδιο με τίτλο "Διαχείριση Συσκευών " εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης , κάντε κλικ σε αυτό για να φορτώσετε το βοηθητικό πρόγραμμα .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο μικρό τρίγωνο στα αριστερά της λέξης " επεξεργαστές . " Αυτό θα εμφανίσει όλες τις μεταποιητών που είναι εγκατεστημένοι στον υπολογιστή σας . Επεξεργαστή AMD σας θα είναι μεταξύ των εν λόγω κατάλογο . Θα είναι το μόνο στοιχείο σε αυτήν τη λίστα , εάν ο υπολογιστής σας έχει μόνο έναν επεξεργαστή διαθέσιμες .
Η

4 Κάντε δεξί κλικ στον αριθμό του μοντέλου του επεξεργαστή AMD σας . Επιλέξτε " Software Update Driver " για να ενημερώσετε τον επεξεργαστή AMD σας , συμπεριλαμβανομένου και του λογισμικού AGESA 02/08/15 , αν υπάρχουν ενημερωμένες εκδόσεις διατίθενται σήμερα που είναι συμβατές με το συγκεκριμένο μοντέλο του υπολογιστή σας .

Η < br >

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα