συστήματα

Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> παράθυρα

Πώς να καθορίσει ένα Crash μπλε οθόνη

Η " μπλε οθόνη του θανάτου» είναι ένα κοινό συντριβή σφάλμα συστήματος σε πλατφόρμες Windows. Το σφάλμα προκαλείται από διάφορους παράγοντες , που περιλαμβάνονται κατεστραμμένα αρχεία μητρώου, τα αρχεία του συστήματος , κακή λογισμικού και των εγκαταστάσεων του προγράμματος οδήγησης της συσκευής . Το αποτέλεσμα της οθόνης σφάλματος μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια πληροφοριών ή την πλήρη αποτυχία του συστήματος αν δεν χειρίζεται σωστά . Ωστόσο, οι πιο πρόσφατες εκδόσεις των Windows έρχεται με μια σειρά από εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν στον καθορισμό γρήγορα μια συντριβή μπλε οθόνη , συμπεριλαμβανομένων των μέσων εκκίνησης αποκατάστασης των Windows 7 . Οδηγίες
Η

1 Τοποθετήστε το CD εγκατάστασης στο laptop ή τον υπολογιστή σας και κάντε επανεκκίνηση . 2

Πατήστε το "F8 ", ενώ την εκκίνηση του υπολογιστή . Αυτή η εντολή μπαίνει " Επιλογές εκκίνησης Advance " οθόνη .
Εικόνων 3

Μετακίνηση και επιλέξτε το " Επιδιόρθωση του υπολογιστή μου " και πατήστε το πλήκτρο "Enter " . Ανοίγει η οθόνη Επιλογές αποκατάστασης συστήματος .
Η 4

Επιλέξτε " Επιδιόρθωση κατά την εκκίνηση " και κάντε κλικ στο " Next". Το βοηθητικό πρόγραμμα θα ανιχνεύσει το σύστημά σας για την αιτία της συντριβής μπλε οθόνη , βρείτε και να το επισκευάσει .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα