συστήματα

Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> παράθυρα

Σχετικά με το Microsoft Paint

Μέχρι πρόσφατα , η Microsoft Paint φαινόταν σαν τίποτα περισσότερο από ένα απομεινάρι από το παρελθόν των Windows » . Αυτό το ταπεινό πρόγραμμα γραφικών είναι ένα από τα πιο γνωστά , αλλά ίσως λιγότερο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές σε native λειτουργικό σύστημα. Στα Windows 7 , Paint έχει ένα ενημερωμένο βλέμμα και μερικά νέα εργαλεία και δυνατότητες , αρκετό για να κρατήσει ένα ερασιτεχνικό γραφίστας απασχολημένος . Περιγραφή
Η

Όλες οι εκδόσεις του Microsoft Windows περιλαμβάνουν Paint , ένα απλό πρόγραμμα ζωγραφικής γραφικά . Το ελεύθερο λογισμικό έχει βασικά εργαλεία που επιτρέπουν στο χρήστη να επιστήσω και βαφή από το μηδέν , καθώς και για τις υπάρχουσες εικόνες . Paint παρέμεινε σχεδόν αμετάβλητη σε όλη την ιστορία των Windows μέχρι την κυκλοφορία των Windows 7 , όταν προσαρμοστεί το περιβάλλον κορδέλα χρησιμοποιείται σε άλλες εφαρμογές της Microsoft .
Εικόνων Χαρακτηριστικά
Η

εργαλεία Paint συνίστανται κυρίως της σχέδιο, τη ζωγραφική και το σχήμα υλοποιεί . Εκτός από το εργαλείο μολύβι , τα Windows 7 Paint έρχεται με μια σειρά από βούρτσες που μιμούνται αερογράφο , λάδι , παστέλ και άλλα καλλιτεχνικά πινέλα . Η ομάδα σχήματα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε κοινά σχήματα χωρίς δυσκολία , συμπεριλαμβανομένων των γεωμετρικών σχημάτων , πολύγωνα και φυσαλίδες ομιλία . Μπορείτε να τροποποιήσετε το περίγραμμα και γεμίστε τα χρώματα . Οι καλλιτεχνικές βούρτσες μπορεί να εφαρμοστεί ως ένα στυλ σε ένα χρώμα γεμίσματος για την προσομοίωση φυσικών εγκεφαλικά επεισόδια ζωγραφική . Paint σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε κείμενο , να αλλάξετε το μέγεθος μιας επιλεγμένης περιοχής , επιτρέπουν δίκτυα και ηγεμόνες , και να κάνουν είτε ορθογώνιο είτε σε ελεύθερη μορφή επιλογές .

Η Ένταξη
Η

Επειδή Οι χρήστες συχνά φέρνουν το έργο γραφικά τους σε άλλες εφαρμογές , Paint σας επιτρέπει να μοιραστείτε ένα αρχείο μέσα από το πρόγραμμα . Από το κύριο μενού , μπορείτε να στείλετε το τρέχον αρχείο ως συνημμένο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , χρησιμοποιώντας προεπιλεγμένο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας . Μπορείτε επίσης να ορίσετε την εικόνα ως ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας σας χωρίς να πάτε στον Πίνακα Ελέγχου πρώτο .
Εικόνων Περιορισμοί
Η

Ένα από τα πιο αισθητή περιορισμούς Paint για γραφίστες είναι η έλλειψη στρώμα υποστήριξης . Αυτό σημαίνει ότι τη στιγμή που θα καταργήσετε μια επιλεγμένη περιοχή , γίνεται μέρος του φόντου και να μην αντιμετωπίζεται ως ένα ξεχωριστό ( ή «πλωτό» ) αντικείμενο . Paint στερείται επίσης τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε εικόνες με ένα διαφανές φόντο , αν και σας δίνει τη δυνατότητα να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τις επιλογές στο πλαίσιο του προγράμματος , χωρίς το χρώμα του φόντου . Μπορείτε να ανοίξετε διαφανή PNG και ICO αρχεία σε αυτό , αλλά δεν μπορείτε να τους σώσει .
Εικόνων Υποστήριξη αρχείων
Η

Από προεπιλογή , τα Windows 7 Paint αποθηκεύει τα αρχεία σε μορφή PNG , η προτιμώμενη μορφή . Μπορεί επίσης να δείτε και να αποθηκεύσετε JPEG , GIF , TIFF και τέσσερις τύπους Bitmap : Μονόχρωμο , Χρώμα 16 , 256 Χρώμα και 24 -bit χρώμα . Η βαφή μπορεί επίσης να ανοίξει τα αρχεία ICO , αλλά όχι να τους σώσει . Οι επιλογές εξοικονόμησης δεν επιτρέπουν τη διαφάνεια .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα