συστήματα

Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> παράθυρα

Εγκατάσταση και Διαμόρφωση ενός σκληρού δίσκου στα Windows 7

Windows 7 απαιτεί την εγκατάσταση και τη μορφοποίηση ενός σκληρού δίσκου πριν από λειτουργεί σωστά στον υπολογιστή . Η " Διαχείριση δίσκων " εργαλείο εγκαθιστά και διαμορφώνει τη μονάδα , έτσι ώστε να είναι διαθέσιμη για το λειτουργικό σύστημα . Όλος ο χώρος αποθήκευσης στο σκληρό δίσκο μπορεί να εγκατασταθεί , ή μπορείτε να τμήμα του δίσκου και εγκατάσταση μόνο μέρος του χώρου . Αυτό αφήνει άλλα τμήματα της μονάδας διαθέσιμο σε άλλα λειτουργικά συστήματα . Οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο κουμπί των Windows " Start" . Πληκτρολογήστε " διαχείριση δίσκων " στο πλαίσιο κειμένου αναζήτησης των Windows 7 . Πατήστε το πλήκτρο " Enter" για να ανοίξετε το βοηθητικό πρόγραμμα . 2

Παρατηρήστε το χώρο στο σκληρό δίσκο επισημαίνεται με μαύρο χρώμα . Αυτό σας δείχνει όλες τις αχρησιμοποίητο χώρο στο δίσκο. Κάντε δεξί κλικ στο μαύρο , αχρησιμοποίητο χώρο και κάντε κλικ στο " New Simple Volume », η οποία ξεκινά τον οδηγό δημιουργίας δίσκου .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " Next" στο παράθυρο που ανοίγει . Πληκτρολογήστε το μέγεθος του σκληρού δίσκου που θέλετε να ρυθμίσετε . Windows 7 εμφανίζει ένα προεπιλεγμένο μέγεθος , το οποίο είναι το συνολικό ποσό του ελεύθερου χώρου .
Η

4 Αφαιρέστε το σημάδι επιλογής δίπλα στο " Μην διαμορφώσετε τον τόμο αυτό . " Κάντε κλικ στο κουμπί " Next". Εξετάστε τις ρυθμίσεις και κάντε κλικ στο κουμπί " Τέλος". Ο σκληρός δίσκος έχει συσταθεί στον υπολογιστή σας .
5

Κάντε κλικ στο κουμπί των Windows " Start" και επιλέξτε " Computer". Ανακοίνωση για το νέο γράμμα του σκληρού δίσκου που διατίθενται για το σύστημα .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα