συστήματα

Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> παράθυρα

Πώς να Διαγραφή Virtual κάρτες Girl

Εικονική Girl είναι ένα πελάτη επιφάνειας εργασίας των Windows που περιστρέφεται κάρτες που απεικονίζουν scantily-επενδυμένα γυναίκες ως φόντο της επιφάνειας εργασίας σας . Οι χρήστες έχουν αναφέρει ότι η απεγκατάσταση Virtual κάρτες κορίτσι μέσα από τον Πίνακα Ελέγχου των Windows δεν αφαιρεί με επιτυχία όλων των αναφορών του προγράμματος . Ένας σύνδεσμος να μένει στο μενού Έναρξη σας . Για να αφαιρέσετε όλα τα ίχνη των εικονικών καρτών κορίτσι από τον υπολογιστή σας , θα πρέπει να εκτελέσετε ένα επιπλέον βήμα . Οδηγίες
Η

1 Ανοίξτε το "Control Panel " σας από το μενού Έναρξη . 2

Κάντε κλικ στο " Προγράμματα ", οι κάντε κλικ στο " Προγράμματα και δυνατότητες ".
< Br > με 3

Επιλέξτε " Virtual Girl . "
Η

4 Κάντε κλικ στο " Απεγκατάσταση ". Κάντε κλικ για δεύτερη φορά για να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία . Αυτό θα καταργήσετε το ίδιο το πρόγραμμα από τον υπολογιστή σας .
5

Ανοίξτε ξανά το μενού Έναρξη . Θα εξακολουθούν να βλέπουν τη σύνδεση με το Virtual κάρτες Girl (αν κάνετε κλικ σε αυτό τώρα καταλήγει σε ένα μήνυμα λάθους ) .
Η

6 Κάντε δεξί κλικ στο σύνδεσμο "Virtual Girl" και επιλέξτε "Διαγραφή ". Αυτό αφαιρεί την αναφορά από το μενού Έναρξη , την ολοκλήρωση της διαδικασίας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα