συστήματα

Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> παράθυρα

Πώς να καθορίσει Ncx2000 win32k.sys λάθους

Το λειτουργικό σύστημα Windows χρησιμοποιεί αρχεία του συστήματος με την επέκταση sys για να τρέξει τις διαδικασίες και τις εφαρμογές στον υπολογιστή σας . . Εάν παίρνετε το σφάλμα NCX2000 στο σύστημά σας, λόγω αρχείο Win32k.sys , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Έλεγχο Αρχείων Συστήματος για να αντικαταστήσουν το αρχείο με μια νεότερη έκδοση . Αρχεία του συστήματος μπορεί να καταστραφεί αν το σύστημα δεν έχει κλείσει σωστά . Κάθε έκδοση των Windows έρχεται με Έλεγχο Αρχείων Συστήματος , ώστε να μην χρειάζεται να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα της Microsoft . Οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο κουμπί " Start" και στη συνέχεια κάντε κλικ στο εικονίδιο " Όλα τα προγράμματα " . 2

Κάντε κλικ στο " εξαρτήματα" και , στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στο " Command Prompt" επιλογή από τον κατάλογο των προγραμμάτων .
εικόνων 3

Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή σας στο πεδίο που εμφανίζεται στην οθόνη . Πατήστε το πλήκτρο " Enter" για να ανοίξετε τη γραμμή εντολών .
Η 4

Τύπος " sfc /scannow " στο παράθυρο Run και πατήστε " Enter".
5

Περιμένετε σάρωση για να ολοκληρωθεί . Αυτό θα διαρκέσει έως και μία ώρα για να ολοκληρωθεί . Θα σας ζητηθεί στην οθόνη όταν η σάρωση έχει ολοκληρωθεί .
Η

6 Κάντε κλικ στο κουμπί " Restart" , όταν σας ζητηθεί . Όταν το σύστημα σας κάνει επανεκκίνηση , το αρχείο θα πρέπει να αντικατασταθεί με μια ενημερωμένη έκδοση και το σφάλμα θα εξαφανιστούν .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα