συστήματα

* Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> παράθυρα

Πώς να ScreenCap στο PC σας

Σύλληψη ή την εκτύπωση της οθόνης μπορεί να γίνει γρήγορα με το πάτημα ενός πλήκτρου. Μπορείτε να συλλάβει αυτό που βλέπετε στην οθόνη σας για να δείξει στους άλλους . Πρόκειται για μια ψηφιακή εικόνα που λαμβάνεται από τα Windows , παρόμοιο με μια κάμερα τη λήψη μιας φωτογραφίας . Μπορεί να χρειαστεί να το κάνετε αυτό , όταν αντιμετωπίζουν κάποιο τεχνικό πρόβλημα ή να αναδείξουν το θέμα της επιφάνειας εργασίας σας . Καλύμματα οθόνης πρέπει να επικολληθούν σε ένα πρόγραμμα απεικόνισης όπως το Paint , προκειμένου να σώσει και να δείτε για μελλοντική χρήση . Οδηγίες
Η

1 Ανοίξτε το στοιχείο που θέλετε να καταγράψετε . 2

Πατήστε το πλήκτρο " PrtScn " στο πληκτρολόγιό σας .
Εικόνων 3

Άνοιγμα " Paint " κάνοντας κλικ στο κουμπί " Start" . Κάντε κλικ στο " All Programs ", στη συνέχεια, εντοπίστε το " Αξεσουάρ " φάκελο . Κάντε κλικ στο " Paint " για να ανοίξει .
Η

4 Κάντε κλικ στο κουμπί " Επικόλληση " στην αριστερή γωνία για να μεταφέρετε καπάκι της οθόνης σας . Μπορείτε επίσης να πατήσετε το πλήκτρο "Ctrl " και " V " για να επικολλήσετε . Αλλαγή μεγέθους , περικόψετε και να περιστρέψετε τη φωτογραφία σας , όπως απαιτείται .
5

Κάντε κλικ στο λευκό εικονίδιο στην επάνω αριστερή γωνία του παραθύρου του προγράμματος , στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί " Αποθήκευση ως . " Αποθήκευση ως jpg, png , bmp ή gif . Πληκτρολογήστε το όνομα αρχείου και κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση".
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα