συστήματα

Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> παράθυρα

Πώς μπορώ να αλλάξω τα χρώματα των πραγμάτων στην επιφάνεια εργασίας μου

; Η Microsoft χρησιμοποιεί ένα προεπιλεγμένο θέμα χρώματος στα Windows . Το κυρίαρχο χρώμα είναι το μπλε σε πολλούς υπολογιστές , με άλλα χρώματα που συμπληρώνουν το γενικό θέμα για το φόντο της επιφάνειας εργασίας και σε άλλες πτυχές του λειτουργικού συστήματος . Εάν αυτά τα προεπιλεγμένα χρώματα δεν ταιριάζουν αισθήσεις σας , η Microsoft συγκαταλέγεται η δυνατότητα να αλλάξετε τα χρώματα της αρεσκείας σας στο λειτουργικό σύστημα Windows 7 . Οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο κουμπί εγκύκλιος " Start" στην κάτω αριστερή γωνία της επιφάνειας εργασίας . Πληκτρολογήστε " Αλλαγή των Windows Γυαλί Χρώμα " στο πλαίσιο αναζήτησης στο κάτω μέρος του μενού Έναρξη . Πατήστε το πλήκτρο " Enter" για να ανοίξετε το χρώμα των παραθύρων και εμφάνιση . 2

Επιλέξτε ένα χρωματιστό τετράγωνο .
Εικόνων 3

Ελέγξτε επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στο " Ενεργοποίηση διαφάνειας "για να δείτε τα προγράμματα στο παρασκήνιο, όταν τα ενεργά παράθυρα είναι σε πρώτο πλάνο .
Η

4 Τραβήξτε το ρυθμιστικό δίπλα στο" Ένταση χρώματος " προς τα δεξιά για να αυξηθεί το βάθος του επιλεγμένου χρώματος .
< br > 5

Κάντε κλικ στο σιρίτι ( βέλος προς τα κάτω ) δίπλα στο " Εμφάνιση Color Mixer . " Τραβήξτε τα ρυθμιστικά δίπλα στο " Hue ", " Κορεσμός " και "Brightness " για να αλλάξετε το χρώμα λεπτομέρεια .
Η

6 Κάντε κλικ στο κουμπί " Αποθήκευση αλλαγών " για να αλλάξετε το βασικό χρώμα των περιθωρίων των παραθύρων , η Αρχή μενού και η γραμμή εργασιών .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα