συστήματα

Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> παράθυρα

Πώς να κλειδώσετε τα εικονίδια στο γραφείο σας

Υπάρχουν δύο τρόποι για να κλειδώσετε τα εικονίδια στη θέση του στην επιφάνεια εργασίας , ανάλογα με την ερμηνεία του " κλειδώματος στη θέση τους . " Microsoft ερμηνεύει αυτό ως που επιτρέπουν τα Windows για αυτόματη τακτοποιήσετε τα εικονίδια σας , έτσι ώστε να είναι εγκλωβισμένοι σε ένα δίκτυο , το οποίο ξεκινά από το επάνω αριστερό μέρος της οθόνης σας . Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στους χρήστες να σύρετε τα εικονίδια μακριά από το auto - ρύθμιση των Windows » . Αν θέλετε να κανονίσετε το χέρι εικονίδια σας , μπορεί να προτιμάτε να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία auto- κανονίσει , έτσι ρύθμιση σας παραμένει χωρίς την παρέμβαση των Windows » . Οδηγίες
Ενεργοποίηση Αυτόματη Τακτοποίηση
Η

1 Κάντε δεξί κλικ σε μια κενή περιοχή της επιφάνειας εργασίας , επιλέξτε το " View" και τσεκάρετε το " Αυτόματη Τακτοποίηση εικονιδίων . " Θα παρατηρήσετε ότι τα εικονίδια θα κανονίσει αυτόματα στην πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και να κλειδώσει στη θέση του . 2

δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και πάλι , επιλέξτε " Ταξινόμηση " και επιλέξτε προτίμησε διαλογή μέθοδο, όπως το όνομα , το μέγεθος , την ημερομηνία ή τον τύπο.
εικόνων 3

Επιλέξτε τη μέθοδο ταξινόμησης και πάλι αλλάζετε τη φορά . Ως παράδειγμα , η διαλογή μπορεί να αλλάξει από το «Α » έως « Ζ » σε « Ζ» με «Α»
εικόνων Απενεργοποίηση Αυτόματη Τακτοποίηση
Η 4

δεξί κλικ σε ένα αρχείο κενή περιοχή της επιφάνειας εργασίας , επιλέξτε το " View" και την επιλογή " Αυτόματη Τακτοποίηση εικονιδίων . " Τίποτα δεν θα συμβεί ακόμα , αλλά οι εικόνες είναι ξεκλείδωτη .
5

δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και πάλι , επιλέξτε " Προβολή " και επιλέξτε " Στοίχιση στο πλέγμα Icons ». Αυτό περιορίζει τα εικονίδια σε ένα αόρατο πλέγμα .
Η 6

Κάντε κλικ και σύρετε τα εικονίδια στην επιθυμητή θέση σας . Τα Windows θα θυμούνται αυτή τη θέση και να το κρατήσει εκεί . Η εικόνα είναι κλειδωμένο από την παρέμβαση των Windows , αλλά θα εξακολουθεί να είναι σε θέση να ρυθμίσετε χειροκίνητα τη θέση του .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα