συστήματα

* Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> Windows XP

Πληροφορίες για τους τύπους της εγκατάστασης των Windows XP

Windows XP έχει δύο βασικούς τύπους εγκατάστασης , και μερικές εφαρμογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επισκευή και αποκατάσταση των Windows . Το είδος της εγκατάστασης που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε εξαρτάται από τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας , καθώς και προσωπικές προτιμήσεις . Stand Alone Εγκατάσταση
Η

Μια αυτοδύναμη εγκατάσταση αντιγράφου των Windows XP είναι ένας δίσκος εγκατάστασης που μπορεί να εγκατασταθεί σε κενό σκληρό δίσκο. Αυτή η έκδοση των Windows XP είναι πιο ακριβά από ό, τι την έκδοση αναβάθμισης , δεδομένου ότι δεν απαιτεί έναν υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Windows που έχουν ήδη εγκατασταθεί. Αυτός ο τύπος του δίσκου εγκατάστασης είναι πρακτικό εάν διαμορφώσετε και να επανεγκαταστήσετε το λειτουργικό σας σύστημα συχνά .
Εικόνων Αναβάθμιση
Η

Μια εγκατάσταση αναβάθμισης των Windows XP απαιτεί μια έγκυρη εγκατάσταση των Windows 98 , Windows ME , Windows NT 4 ή Windows 2000 . Η εγκατάσταση αναβάθμισης μετατρέπει την τρέχουσα εγκατάσταση σας σε Windows XP . Μπορείτε να κάνετε μια καθαρή εγκατάσταση των Windows XP αναβάθμιση του δίσκου , αλλά μόνο αν έχετε την παλιά του δίσκου του λειτουργικού συστήματος για να αποδείξουμε την προηγούμενη έγκυρη εγκατάσταση .

Η System Recovery και επισκευής

Windows XP προσφέρει αποκατάστασης συστήματος και λειτουργεί Σύστημα επισκευής , καθώς και . Αν και αυτά δεν είναι αυστηρά τύπους εγκατάστασης , μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επαναφέρετε το λειτουργικό σας σύστημα σε περίπτωση κατάρρευσης , τα λάθη , και τους ιούς .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα