συστήματα

* Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> Windows XP

Πώς να παρακάμψει τον κωδικό πρόσβασης στο Startup XP

Windows XP έχει μια επιλογή που σας επιτρέπει να παρακάμψει τον κωδικό πρόσβασης εκκίνησης κατά τη σύνδεση στον υπολογιστή σας . Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσετε την αυτόματη σύνδεση , αν ο υπολογιστής σας είναι ασφαλής και είστε ο μόνος με πρόσβαση . Σε αντίθετη περίπτωση , μη εξουσιοδοτημένους χρήστες μπορούν να συνδεθείτε με τα Windows XP, όταν σας παρακάμψει τον κωδικό πρόσβασης εκκίνησης . Ένας λογαριασμός χρήστη είναι απαραίτητη για να παρακάμψει τον κωδικό πρόσβασης εκκίνησης , δεδομένου ότι δεν μπορεί να παρακάμψει τον κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό διαχειριστή . Οδηγίες
Η

1 Εντοπίστε το κουμπί " Start" . Είναι στο κάτω μέρος της οθόνης σας στην αριστερή πλευρά . Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το κουμπί και κάντε δεξί κλικ . 2

Βρείτε το "Run" εντολή από τη λίστα που εμφανίζεται πάνω από το κουμπί έναρξης . Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω του και κάντε δεξί κλικ .
Εικόνων 3

Πληκτρολογήστε " CONTROLUSERPASSWORD2 " δίπλα στη λέξη «ανοιχτό» στην γραμμή εντολών τρέχει . Κάντε κλικ στο κουμπί " OK" στο κάτω μέρος του παραθύρου . Αυτό ανοίγει ένα νέο παράθυρο που δείχνει τους λογαριασμούς χρηστών .
Η 4

Εντοπίστε το όνομα χρήστη σας . Μην επιλέξετε το λογαριασμό χρήστη "Διαχειριστής " . Επιλέξτε το λογαριασμό χρήστη σας από τη λίστα, τονίστε με το ποντίκι σας .
5

Κάντε κλικ στο δίπλα στην επιλογή " Οι χρήστες πρέπει να εισάγετε ένα όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης για να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον υπολογιστή " για να απενεργοποιήσετε την επιλογή . Κάντε κλικ στο κουμπί "ok" .
Η

6 Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης στο πλαίσιο που παρέχεται . Τερματίστε τη λειτουργία του υπολογιστή σας και κάντε επανεκκίνηση του για την παράκαμψη για να είναι αποτελεσματική .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα