συστήματα

Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> Windows XP

Πώς να βρείτε έναν κωδικό πρόσβασης διαχειριστή στα XP

Πιο συχνά από ό, τι δεν , δεν θα χρειαστεί να δώσει μια δεύτερη σκέψη για τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή για τα Windows XP . Ο λογαριασμός διαχειριστή παραμένει κρυμμένο από την άποψη μεγαλύτερο μέρος του χρόνου , και ίσως δεν το έχετε παρατηρήσει πριν . Ωστόσο, υπάρχουν σποραδικές φορές που θα βρείτε ότι είναι απαραίτητο για να συνδεθείτε στο λογαριασμό διαχειριστή σας προκειμένου να εκτελέσει ορισμένες λειτουργίες συντήρησης για το λειτουργικό σας σύστημα . Αυτός ο κωδικός πρόσβασης είναι επίσης απαραίτητη εάν ποτέ χρειαστεί να επαναφέρετε τα Windows XP , κάνοντας χρήση της Κονσόλας αποκατάστασης . Οδηγίες
Η 1

Προσπάθεια να συνδεθείτε στο λογαριασμό διαχειριστή που επιτρέπει στο πεδίο του κωδικού πρόσβασης για να παραμείνει κενή . Ο κωδικός πρόσβασης διαχειριστή των Windows XP είναι κενή από προεπιλογή . Αν δεν το αλλάξετε μόνοι σας , το πιθανότερο είναι ακόμα κενή . Αν βρείτε την επιτυχία με το κενό κωδικό πρόσβασης , κατάσταση σας έχει λυθεί . Αν όχι , προχωρήστε στο βήμα 2 . 2

Προσπάθεια να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον κωδικό πρόσβασης του προσωπικού σας λογαριασμού , εάν η επιλογή κενό κωδικό πρόσβασης απέτυχε. Συχνά , οι άνθρωποι που τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή , μαζί με τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης και , στη συνέχεια, ποτέ δεν της δώσει μια άλλη σκέψη .
Εικόνων 3

εισόδου τους κωδικούς που συνδέονται με άλλους λογαριασμούς χρήστη στον υπολογιστή σας . Ένα άλλο μέρος μπορεί να έχουν λάθος που οι ίδιοι μέχρι να τον διαχειριστή προκειμένου να εκτελέσει κάποια εργασία , και ο κωδικός του διαχειριστή μπορεί ακόμη να οριστεί ως εκείνη που έδωσε .
Η 4

Απασχολούν τα Windows XP System Restore σας . Εάν δεν μπορείτε να θυμηθείτε τον κωδικό πρόσβασης , αλλά πιστεύω να υπάρχει ένα παρελθόν χρονικό διάστημα , όταν θα μπορούσε , επιχειρήσετε επαναφορά των Windows σας σε ένα σημείο γύρω ή πριν από εκείνη την εποχή . Κάντε κλικ στο "Start" μενού , επιλέξτε " Όλα τα προγράμματα ", κάντε κλικ στο " αξεσουάρ ", καρτέλα πάνω στο "System Tools " και επιλέξτε " System Restore" στο κάτω μέρος του πλαισίου drop-down για να ξεκινήσει η διαδικασία . Αφού εμφανιστεί η οθόνη με τίτλο "Welcome to System Restore ", κάντε κλικ στο " Επαναφορά του υπολογιστή μου σε προηγούμενο χρονικό διάστημα" και επιλέξτε " Next". Επιλέξτε αποκαταστήσει την ημερομηνία σας και κάντε κλικ στο "Next" για να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας σε ένα προηγούμενο σημείο .
5

Επανεγκατάσταση των Windows XP . Η απολύτως έσχατη λύση για τους χρήστες που απαιτούν τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή είναι να εγκαταστήσετε ξανά το λειτουργικό σύστημα XP . Μόλις επανεγκατάσταση XP , θα θέσει αυτόματα τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή προεπιλογή σε κενό , που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό πρόσβασης.
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα