συστήματα

* Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> Windows XP

Πώς να κάψετε μια εικόνα ISO στα Windows XP

Μια εικόνα ISO είναι ένα αντίγραφο των περιεχομένων ενός συμπαγούς δίσκου . Μια τέτοια εικόνα είναι σε θέση να αποθηκεύσει κάθε αρχείου για σκοπούς δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας , και μπορεί να αντιγραφεί σε ένα νέο κενό δίσκο , καθώς και . Microsoft Windows XP δεν έχει εγγενή υποστήριξη για τις εικόνες ISO . Ωστόσο , διάφορα βοηθητικά προγράμματα τρίτων σας επιτρέπουν να κάψετε μια εικόνα ISO στα Windows XP . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
CD /DVD burner
Λευκά
μέσα δίσκου
Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Burn με ImgBurn
Η 1

Αποκτήστε ImgBurn από την αρχική σελίδα της , ImgBurn . com ( βλ. Πόρων ) , και να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας . Τοποθετήστε ένα κενό μέσα δίσκου στη μονάδα CD /DVD σας . Έναρξη ImgBurn από την επιφάνεια εργασίας σας . 2

Επιλέξτε " Αποστολή αρχείου εικόνας στο δίσκο " από τις διαθέσιμες επιλογές του μενού . Πηγαίνετε στο " Αρχείο" και επιλέξτε "Αναζήτηση του αρχείου προέλευσης . " Εντοπίστε την εικόνα ISO σε ερώτηση και πατήστε " Open".
Εικόνων 3

Επιλέξτε την επιθυμητή ταχύτητα εγγραφής για να κάψετε το ISO , στη συνέχεια, κάντε κλικ στο " Burn " εικονίδιο για να ξεκινήσετε την διαδικασία .

Η Κάψτε με CD Burner XP
Η 4

Κατεβάστε το CD Burner XP από Cdburnerxp.se ( βλ. Πόρων ) και να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας . Τοποθετήστε ένα κενό μέσα δίσκου στη μονάδα CD /DVD σας .
5

Εκκίνηση της εφαρμογής , επιλέξτε " Burn ISO Image " από τη λίστα των διαθέσιμων επιλογών , που ακολουθείται από το " OK". Κάντε κλικ στο κουμπί " Αναζήτηση" και εντοπίστε την εικόνα ISO , στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Άνοιγμα ".
Η 6

Επιλέξτε την ταχύτητα εγγραφής από τη διαθέσιμη επιλογή αναπτυσσόμενο και θα επιτρέψει " Οριστικοποίηση του δίσκου . " Κάντε κλικ στο " Burn Disc" για να κάψει αποτελεσματικά την εικόνα ISO στο χέρι .
Εικόνων Burn Με το Nero Burning Rom
Η 7

Μεταφορτώστε τον Nero Burning Rom από Nero.com ( βλέπε Πόρων ) και να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας . Τοποθετήστε ένα κενό δίσκο στη μονάδα CD /DVD σας . Ξεκινήστε την εφαρμογή από τη συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας σας .
8

Επιλέξτε " Recorder" από τις διαθέσιμες επιλογές του μενού , που ακολουθείται από το " Burn Image ". Εντοπίστε την εικόνα ISO και κάντε κλικ στο "Άνοιγμα ".
Η 9

Επιλέξτε την ταχύτητα εγγραφής και να επιτρέψει " Οριστικοποίηση δίσκου " από το μενού στο χέρι . Κάντε κλικ στο " Burn" για να ξεκινήσει η αντιγραφή της εικόνας ISO στο διαθέσιμο κενό μέσα δίσκου .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα